Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý sebevědomý a ambiciózní mladý muž jménem Guido, se po dlouhé době vrací do své milované rodné Itálie. Deset let těžce pracoval na ropných vrtných plošinách v Perském zálivu. Vyplatilo se. Teď přijíždí domů s pěkným balíkem peněz, který mu umožní otevřít si hezký klenotnický krámeček, o jakém vždy snil. Hlavně už nebude muset nikomu posluhovat, protože se vrací do své krásné země a bude svým pánem. Itálie se ale za těch deset let poněkud změnila!!! (Vapet Production)

(více)

Diskuze

BerniX

BerniX (hodnocení, recenze)

Taky jsem to videl jako dite za komunistu. A musim rict, ze to pro me bylo neco naprosto noveho. Je to skvělý film. Bohužel Villagio hodně scenek z tohoto filmu pouziva i ve svych jinych filmech, tak lidem kteří tento film videli az pozdeji se ani nedivim, že přijde slabší. Ale tenhle film je alespon o necem.

pavoucek

pavoucek (hodnocení, recenze)

Skutečně skvělý film.Asi nejlepší to bylo hned z kraje když odjížděl a skočil do vody

LPD

LPD (hodnocení, recenze)

Podle mě nejlepší Villaggio film. Kdysi jsme to ještě za komančů viděl pozdě večer v TV. Bylo to jaksi mimo program a ani to nebylo popsáno v programu. Dost jsem se tomu nasmál a dodnes si vybavuji některé povedené scény jako např. přílet na letiště a políbení rodné hroudy, kdy ostatní stojící pokosí sapíkem teroristi. Pak je dobrá scénka s tím týpkem co si koupil pancéřového fiata a zablokovali se mu zámky až tam zůstal na ulici jako kostra v autě. Od osmdesátých let jsem tento film opět neviděl.

Reklama

Reklama