Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

majo25 

všechny recenze uživatele

Z animáku cítiť kvalitné spracovanie, ako keby mali v ňom prsty Američania. Zápletka je vtipná, svižná, má spád a je ľahká, pohodová, presne na spríjemnenie animovaného zážitku. Niektoré postavy boli niekedy až príliš "tlačené"...ten Mexičan, a samozrejme nesmie chýbať typické klišé - lži, podrazy a láska medzi hlavnými protagonistami, ktoré vyvstávajú v závere filmu. Napriek tomu zostávajú v spomienkach veľmi dobre spravené akčné scény a až na toho Mexičana nevtieravý humor. Hodnotenie: 75% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsi tu jako stavební dělník a ne jako archeolog........... U úvodní sekvenci můžeme vidět odkazy na filmy Lara Croft a Indiana Jones. Což mě možná mělo odradit. Ta "kopírace" sálá z celého příběhu. Na kreslený, komediálně rodinný příběh je tam až moc mrtvejch. CITÁT - Tak se připravte, pane Maxi Magore.... Nejdříve jsem dal za tři hvězdy, ale když už tady po sobě čtu tento komentář, zjistil jsem, že jsem to přehnal. Snižuji na dvě:) ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Španělé pečlivě vyzobali to, co funguje v hollywoodských animácích - legrační zvířátka, komická vedlejší postavička, jasný padouch a podceňovaný hrdina, který ho nakonec samozřejmě převálcuje. Je to tedy vlastně kopie desítek jiných filmů, ale šlape. Vtipy baví, tempo je svižné a animace příjemná. Na devadesátiminutový oddychový snímek ideální, takže i přes svou neoriginalitu zanechá Tadeo Stones čtyřhvězdičkový dojem. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový animovaný Indiana Jones. Je to vlastně první španělský animovaný snímek, který jsem viděl, dosud jsem od nich žádný animák neviděl. A musím říci, že to umí. Příběh je sice kopírkou ostatních filmů, ale i tak dokáže zaujmout. Je to vtipné, dobrodružné a stopáž 90 minut je naprosto ideální. Animace a soundtrack jsou také velice kvalitní. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Animovaná fůze Indiana Jonese a Lary Croft ve španělské produkci. Evropská produkce se projevuje jednak velmi sexy tvary hlavní ženské postavy, to by dnes v zámoří asi spíše neprošlo, a pak i celkově uměřenějším pojetím bez agresivních útoků na city. Oproti jiným "rodinným animákům" to má celkem dobrý příběh a je to pro širší věkové spektrum. Má to spád, citlivě pracují s humorem, který průběžně obstarává zejména postava němého papouška a je to humor, kterému se smějí rodiče i děti. Že bych z toho celkově padl na záda to není, ale v rámci žánru to určitě řadím mezi to lepší. 75%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)
  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)

Reklama

Reklama