Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsi tu jako stavební dělník a ne jako archeolog........... U úvodní sekvenci můžeme vidět odkazy na filmy Lara Croft a Indiana Jones. Což mě možná mělo odradit. Ta "kopírace" sálá z celého příběhu. Na kreslený, komediálně rodinný příběh je tam až moc mrtvejch. CITÁT - Tak se připravte, pane Maxi Magore.... Nejdříve jsem dal za tři hvězdy, ale když už tady po sobě čtu tento komentář, zjistil jsem, že jsem to přehnal. Snižuji na dvě:) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že tak neuvěřitelné dobrodružství to zase nebylo, ale jako debut režiséra Enriqua Gata to není totální propadák. Diváci odchovaní Indianou Jonesem se totiž nespokojí jen tak s něčím. Jenže ten byl především dobrodruh, zatímco Tad je snílek, který o dobrodružství jen sní a náhodou se s ním potká. Hlavní problém ale vidím v tom, že děti to nejspíš neosloví. Jak mužský hlavní hrdina, tak ženská hlavní hrdinka působí na první pohled starším dojmem a tomu se přizpůsobil i dabing. Vtipné momenty byly celkem předvídatelné. Pravda je, že mezi současnými animáky je to stále jako živá voda, protože ostatní se podobným tématům věnují jen zřídka. Na druhé straně to může i dospívajícím připomenout, že vzdělání se stále častěji nejen u nás stává přežitkem a že k tomu, abyste něco dělali potřebujete hlavně nadšení, odhodlání a chuť. Pro nás, kterým bylo vtloukáno, že si musíme udělat školu, jinak se můžeme stát maximálně popeláři je to něco nového. Ale u současné generaci mileniálů to je bohužel čím běžnější. ()

Reklama

meemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tad Jones vykradl všechny možné i nemožné filmy a obrátil je v bohapustou zhovadilost. Film plochý jako žádný jiný dlouho před ním, stejně tak velmi jednoduchý, předvídatelný a nudný. Schválně jestli poznáte přetavenou úvodní znělku z My z Kačerova, závěrečnou scénu z Terminátora nebo samozřejmě spoustu věcí z Indiana Jonese. A co třeba Avatara a honičku kočkovitým zabijákem mezi kořeny pandorských stromů. Navrch ještě tupá masáž kozama dcery profesora Trouby. Doporučuji vyhnout se velkým obloukem a raději si zajít vykopat nějaký svůj vlastní poklad. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový animovaný Indiana Jones. Je to vlastně první španělský animovaný snímek, který jsem viděl, dosud jsem od nich žádný animák neviděl. A musím říci, že to umí. Příběh je sice kopírkou ostatních filmů, ale i tak dokáže zaujmout. Je to vtipné, dobrodružné a stopáž 90 minut je naprosto ideální. Animace a soundtrack jsou také velice kvalitní. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Animovaná fůze Indiana Jonese a Lary Croft ve španělské produkci. Evropská produkce se projevuje jednak velmi sexy tvary hlavní ženské postavy, to by dnes v zámoří asi spíše neprošlo, a pak i celkově uměřenějším pojetím bez agresivních útoků na city. Oproti jiným "rodinným animákům" to má celkem dobrý příběh a je to pro širší věkové spektrum. Má to spád, citlivě pracují s humorem, který průběžně obstarává zejména postava němého papouška a je to humor, kterému se smějí rodiče i děti. Že bych z toho celkově padl na záda to není, ale v rámci žánru to určitě řadím mezi to lepší. 75%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)
  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)

Reklama

Reklama