Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku je to jasné, že tento animák je inšpirovaný hrdinou Indiana J.. Je to cítiť na príbehu, na hudbe. Napriek všetkým „klišém“ ma tento animák celkom bavil a spomenul som na moje detské roky, kedy som aj ja hral na archeológa (ako reakcia na trilógiu, veď vieme, na ktorú trilógiu...). Trojica mexičan, pes a papagáj je v tomto snímku neprekonateľná. PS. „No, dostaneš odo mňa klobúk. Tento klobúk ešte patril Indianovi Jonesovi.“ „Komu? Jeho meno som nikdy nepočul“ Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

meemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tad Jones vykradl všechny možné i nemožné filmy a obrátil je v bohapustou zhovadilost. Film plochý jako žádný jiný dlouho před ním, stejně tak velmi jednoduchý, předvídatelný a nudný. Schválně jestli poznáte přetavenou úvodní znělku z My z Kačerova, závěrečnou scénu z Terminátora nebo samozřejmě spoustu věcí z Indiana Jonese. A co třeba Avatara a honičku kočkovitým zabijákem mezi kořeny pandorských stromů. Navrch ještě tupá masáž kozama dcery profesora Trouby. Doporučuji vyhnout se velkým obloukem a raději si zajít vykopat nějaký svůj vlastní poklad. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Z animáku cítiť kvalitné spracovanie, ako keby mali v ňom prsty Američania. Zápletka je vtipná, svižná, má spád a je ľahká, pohodová, presne na spríjemnenie animovaného zážitku. Niektoré postavy boli niekedy až príliš "tlačené"...ten Mexičan, a samozrejme nesmie chýbať typické klišé - lži, podrazy a láska medzi hlavnými protagonistami, ktoré vyvstávajú v závere filmu. Napriek tomu zostávajú v spomienkach veľmi dobre spravené akčné scény a až na toho Mexičana nevtieravý humor. Hodnotenie: 75% ()

Franc1s

všechny recenze uživatele

Nic extra to tedy bohužel nebylo :/ ALe zase se zde našlo snad vše a americkejch animáků: od začátku do konce jasnej příběh, pohodový skladby, dvojka vtipnejch zvířat(u toho ptáka jsem sebavil náramně) a hláškují kšeftař,kterej čuměl na Esmeraldu. První pulka byla,ale únavná. Naštěstí potom se to nějak rozjelo a pak jsem se i zasmál. Na kouknutí pro děcka s rodičema akorát. Lepších 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V poslední době vzniká poměrně velké množství animovaných filmů mimo Spojené státy americké. Je to pochopitelné. Animované filmy jsou jedněmi z nejoblíbenějších, protože na ně chodí většinou celé rodiny. Rodiče vezmou děti a hned je tu i dvojnásobek tržeb za lístky, než na jaké by se dostal film standardní. Jenže... Německé "Hurá do Afriky!" bylo hlavně ekologickou agitkou bez originálního příběhu, Podobným snímkem je i australský "Happy Feet 2", němečtí "Hrdinové z říše Gaja" také zrovna neoslnili, i když to už je kousek starší jako norské "Zachraňte Jimmyho", od kterého jsem očekával rozhodně víc. Čím tedy mohl překvapit film, který se natáčel ve Španělsku? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/las-aventuras-de-tadeo-jones-2012-35.html ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)
  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)

Reklama

Reklama