Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danversová a Navarrová se při řešení vlastních rodinných krizí zaměří na místo Anniiny vraždy... a jeho spojení se stanicí Tsalal. (HBO Max)

Recenze (31)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak píše hodně z vás- není to špatný. Podle mě je to totiž prachbídný. Dramatický situace vycucaný z prstu, nesmyslný vedlejší linky, šedesátiletá vyžilá Fosterka coby neodolatelná samice, řídkej, utahanej děj zahuštěnej příšerama bůhvízjakýho světa… A fakt by mě zajímalo, kde se tam ta její ségra mohla utopit na otevřeným moři..? To se podle mě ale prošla... Nechybět už jen 2 díly do konce, tak to zabalím. A myslím, že to i udělám, je to ztráta času. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Renomé předchozích sérií, směs napětí a mysteriózna, atmosféra tmy a mrazu, astronomické pořádky odrážející se na psychice místních. Přesto to nefunguje, jak bych si představoval. Sám sebe nachytávám, že nedávám úplně pozor, řada momentů je pořád utahaných a prakticky bez emocí, děj je roztříštěný, chemie vyšetřovacího týmu nefunguje. Nevybíravě se chovající Jodie Foster (před pár týdny bych nečekal, že něco takového napíšu) je otravná. A celkově je asi něco špatně na tom, že po propracovaném úvodním intru, které doprovází skladba Billie Eilish, je to pokaždé tak trochu sešup dolů. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybí nějaký dramaturgický nápad, který by to potáhnul někam nad průměr. Takhle atmosféru tmy a mrazu doplnil bagr a zase zimomriavky. Fiktivní město a tma a ticho v nem je to, co to drží nad zamrzlou hladinou. Nánosy deprese měly cosi říct, ale diváka to míjí. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych reálně dvě hvězdy, i když je to na jednu, protože ruku na srdce, existují mnohem horší sračky v seriálovém moři. Ale pokud se tu bavíme o Ačkové sérii, už mě nebaví s přivřenejma očima sledovat tohle velmi špatný klišé, které se snaží tak urputně ( nudně ) o psychologii postav, u kterých i kdyby v příštím díle zemřeli, vůbec nic to se mnou neudělá. Ani radost nebudu mít. A to je co říct. Nekoukat na to moje žena, která se na to dívá kvůli Fosterové, dávno s tímhle brakem neztrácím čas. Co se očekávání týče, doposud kolosální selhání roku. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osamelé, narušené a komplikované existencie "slávia" Vianoce v absolútnej tme a zime. A potom je tu ešte ten záhadný prípad z úvodu série. Drží si to síce atmosféru, ale neprináša to nič viac. Verím, že o týždeň už Night Country prinesie niečo zásadné, lebo prešľapovanie na jednom mieste prestáva byť zaujímavé. 60% HBO Max ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tažení militantní feministické vagíny proti všemu co má penis pokračuje. V celém seriálu neexistuje muž co by nebyl zoufalec, loutka, debil nebo hajzl. Epizoda funguje jak má asi tak minutu. Zbytek jsou “Rodinná pouta” nebo “hululů vypatlanost” na úrovní parodie Krajních mezí. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Ja neviem niektori pozeraju asi iný seriál, že nič sa nedeje to ste slepí?Mám pocit , že hodnotenia sú tu také že pozrie 5 minut a hodnotí. Skvelá časť, konečne som sa aj bál. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem super atmosfery, ked v pozadi hra Mazzy Star - Into Dust a i Eilishin kusok sa toho deje pramalo, co by sme mohli pokladat za uveritelne a zaroven mysteriozne. Co je skoda. V tomto zanri a lokalite mohli tak bezbreho cerpat zo skandinavsnkych mrazivych thrillerov, ...a oni nie. Holt, ked mas viziu a super scenar tak sa ho drz. Tuna by som vsak bol byval rad, keby sa nimi boli inspirovali. Ach jo. Prva polovica bola vazne velmi chaba. V polovici to naberie to spravne "depresivno" a  samotnom zavere to ma chvilku i atmosferu. Stve ma ten premrhany potencial, ktory to urcite ma. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím veriť, že Jodie zakričala "Strih!!" Miliardkrát a požiadal o preobsadenie a bojovala s každým, kto sa podieľal na tomto smetisku sezóny. Herecké výkony okolo nej sú tak veľmi zlé. Kali Reis je taká hrozná, že som sa v tejto epizóde nahlas smial a hovoril: "To je tak zlé, tak zlé!" Napriek vyrovnávaniu sa/reagovaniu na pochmúrnu smrť jej sestry. Okrem postavy Jodie Foster je ťažké sa do niekoho vžiť a záležať mu na ňom. Páči sa mi prostredie, ako je to natočené a vpletenie nadprirodzených síl do deja, ale scenár a slabé herecké výkony to skutočne potápajú. Všetky tie postavy sa prelínajú nesúrodým spôsobom, ktorý dobre nestavia vývoj postáv, nieto ešte posúva príbeh. V momentoch, keď sa to snaží niečím byť, to takmer navodzuje atmosféru Twin Peaks, najmä v prípade postavy Fiony Shaw (ktorá je zatiaľ vo všetkých svojich scénach presvedčivá). Budem pokračovať v sledovaní? Pravdepodobne. Po tejto epizóde, ktorá sa vymkla z koľají, je ťažké odvrátiť zrak lol. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než předchozí dva díly. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že se to dalo natlačit do 4 až 5 dílů. Některé postavy bych úplně vyškrtnul (starý Hank Prior a jeho tragická online známost), některým dal mnohem menší prostor. V tomhle díle mi nesedl soundtrack k tomu, co dělo na obrazovce; plusem zůstává, že se na to moc hezky dívá, ta zasněžená krajina dělá svoje. ()

jim_clark65 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase je o tom istom: príbeh prešľapuje viac-menej na mieste, celú epizódu sa toho dokopy nič závažného nestane, akurát na konci je zase niečo „šokantné“, je až smiešne akú to má periodicitu, ako v nejakej denne vysielanej telenovele. Scenár je stále žalostný, boxerka tento krát na plno ukázala, že je prachbiedna herečka a v seriály pod menom True Detective nemá, čo robiť. Nad predošlým cliffhanger zakončením sa len tak mávne rukou a ide sa ďalej, aj keď sme sa poriadne nikam nedostali. Lacné „ľakačky“, ako z nejakého Céčkového hororu, ktorý vyjde vždy na Halloween, a o rok po ňom ani pes neštekne. Toto mal byť seriál s názvom Night Country a vôbec to nemalo byť pod záštitou značky True Detective, pretože sa tu poriadne vôbec nepátra ale stále sa riešia nejaké vzťahy, ako z telenovely a paranormálne temer špiritistické veci, ktoré do tejto značky absolútne nepatria. Ono aj samo osve by to nestálo za nič, preto to zrejme museli dať pod hlavičku TD, lebo inak by z toho bol zavrhnutiahodný brak. Na odpad to nie je, ale miestami to na to seriózne ašpiruje, najmä keď to hodnotíme merítkom hodným TD. Už len dve epizódy, môj záujem je už len čisto informatívny a vôbec sa nečudujem, ak rapídne klesne číslo sledujúcich buď po predošlej alebo po tejto konkrétnej časti. Definitívne objektívne najslabšia séria True Detective, o tom ani netreba diskutovať. ()

Reklama

Reklama