Reklama

Reklama

VOD (1)

1943. Americká ponorka Tiger Shark se pokouší zachránit posádku britské lodě, která byla potopena Němci a bohužel přežili jen tři lidé – raněný muž, navigátor a zdravotní sestra Claire. Kapitán O'Dell zemřel za podivných a nevyjasněných okolností. Brzy se začnou dít tajemné věci, gramofon se spustí sám od sebe, loď je plná podezřelých zvuků… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Občas není od věci zpestřit si filmový jídelníček nějakou jednohubkou, která druhý den úplně vyšumí z hlavy. Zde to dopadlo ale trošičku hůř, takže pane Twohy, udělejte si to jak chcete, ale ten čas, který jsem věnoval této hovadině budu chtít vrátit i s úrokama. Zvolte jiné zaměstnání, protože Vaše filmy škodí našemu zdraví. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné lekačky, ženská postava do počtu a nevěrohodné motivace, ale taky kupodivu slušně fungující atmosféra a na horor netradiční kulisy a doba (rozpadajícící se ponorka za 2. světové války). Twohy se zdaleka nepřiblížil kvalitám Černočerné tmy, přesto díky druhé, vygradované půlce filmu zaokrouhlím hodnocení nahoru. ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu víc. I když je to přece jenom trochu lepší než černočerná tma. Zklamal mě hlavně příběh filmu, od kterého jsem si sliboval opravdu hodně, když ho napsal Darren Aronofsky, myslel jsem na něco depresivního a horového, bohužel ani jedno se nesplnilo. Příběh je zbytečně zdlouhavý a skoro vůbec nic nedozvíte a vše je zakončeno pitomým koncem. Herecké výkony nestojí za mnoho a zopakuji znovu, pro mě je to zklamání roku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jediné plus tohto béčka je atmosféra. Ale je to natolko výrazné plus, že zakryje matný scenár, kvázi šokujúce zvraty a priblblé lakačky. Takže Twohy v podstate nesklamal, je to taký trochu lepší Anderson, aspoň pre mňa. Možno chýbala výrazná herecká hviezda v čele posádky. Nič proti Olivii. A záverečná šokujúca pointa, ktorú som očakával ako samozrejmosť. Vtedy tento prvok v mystery trileroch strašne letel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné, ale ja by som to oveľa viac vyhororoval, príležitosť, tesné priestory aj tma bola, tak na čo váhať ako Remišová pri medveďovi? Ale niektoré scénky s duchom kapitána, tentokrát nie Danka, vyšli veľmi dobre. Určite je to film, ktorý sa dá ešte prerobiť do mimoriadne hrozivého zážitku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (18)

  • David Twohy si pre natáčanie vopred pripravil sadu nahrávok potrebných zvukov, kde mal zaznamenané zvuky podmorských výbuchov, spev veľrýb, kvílenie motora, hukot lodnej skrutky, praskanie vystrelených nábojov a mnoho ďalších ťažko identifikovateľných pískaní a kvílení. (Arsenal83)
  • Keď sa USS Tiger Shark potápa, je jasne vidieť, že dve vodotesné dvere sú otvorené, čo je chybou, pri potápaní by boli samozrejme zatvorené. (Arsenal83)

Reklama

Reklama