Reklama

Reklama

In Fear

  • Slovensko Labyrint strachu (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá línia príbehu, ale natočená s takou atmosférou a napätím, že by sa krvi nedorezal. Na kvalitku postačia aj traja herci, čo mám docela rád, pretože režisér musí o to viac sústrediť svoju prácu na budovanie napätia a strachu. Tých horrorov o psychopatických magorov je akosi pomenej, takže vďaka aj za tento kúsok. P.S. "Najväčší horrorový expert" LIVINGDEAD opäť raz svojim bodovaním potvrdil aký fanúšik tohto žánru je. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(36/2014) / Mne sa veľmi páčil samotný nápad a úvod filmu. Natočiť totižto jazdenie dvoch ľuďí na obyčanej polnej ceste s takou dobrou, mystery atmosférou neni len tak. A stratiť sa na cestičkách, ktoré vás vždy dovedú na to isté miesto je riadne psycho. Postupne sa k tejto základnej kostre nabaluje viac elementov, napätie sa drží stále na dobrej úrovni. Nakoniec sa dočkáme aj hlavného psychouša, ktorý je na slušnej úrovni. Záver uspokojivý. Za mňa palec hore. (7/10) ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Iracionální atmosférický napínák, který si pod sebou naprosto zbytečně podřezává větev pravidelně se vyskytujícímí wtf momentkami a nepřesvědčivým, mnohdy zcela nevysvětlitelným chováním postav. Hlavní mužská postava byl občas takovej debil, že jsem až pojal podezření, že se tvůrci snaží v divákovi vzbudit podezření, že záporákem vlastně může být právě on. Ale nenašel jsem v těch náznacích, divných rozhodnutích a neschopnostech žádný smysluplný systém. Závěr pak vyšumí do ztracena, nikterak zajímavé rozuzlení se nekoná. Jako jo - s atmosférou a napětím to pracuje zručně, natočené je to hezky ... ale jednoznačně uspokojivý pocit to ve mně prostě nevyvolalo. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Seznamte se s Tomem. Blbem na entou, který si chce užít sex s mladou jelikož s ní slaví celé dva týdny vztahu. Tak jí překecá aby se jelo na fesťák a za zády jí zamluví pokoj v hotelu na samotě u lesa jako překvápko. Hotel nedokáže najít a tak s mladou bloudí v autě, věčně něco remcá, je nechápavej a celý film se chová tak, že mu prostě tu smrt přejete. Samotný film je pro mě mix filmů Stopař a Smrt přichází v bílém. První z těch filmů mám fakt rád a druhý nemohu ani cítit. Tady to ale funguje o poznání lépe a chválím fajn atmosféru i herecké výkony. Herec co hraje Toma je fakt na ránu a roli tedy zvládá bravurně a herečka co hraje Lucy je sympatická a člověk jí fandí. Pak tu máme Maxe a ten mě fakt bavil. Celkově povedený film který dokazuje že i s malým rozpočtem jde natočit kvalitní snímek, který člověka dokáže napnout. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Moje srdce zase a opäť raz zaplesalo.Dvaja kamaráti uväznení v lesnom labyrinte cestičiek prenasledovaní človekom,ktorý to nemá v hlave tak troška v poriadku.A naháňačka na mačku a myš v hlbke polnočného lesa sa môže začať.Po celom tele ma sprevádzala husina.Brrr.Tažký psychothriller nám ponúka dusnú atmosféru,ktorá sa ma drží až do samotného záveru.Tu síce nepotečú litre krvi,ale zato Vám potečú nervy.A to býva koľkokrát vdačnejšie ako nejaká nezmyselná vyvraždovačka.Týmto druhom hororov som fanúšikom,pretože idú tak trocha realite v ústrety.Tak teda ,,Let's go!" ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama