Reklama

Reklama

In Fear

  • Slovensko Labyrint strachu (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tu "blairwitchovskou" atmosféru to ze sebe nakonec i vykřeše, byť ti dva hlavní nehrdinové jsou spíš nesympaťáci, záporák dement a pointa spíš zklame než potěší, o blbým úplným konci ani nemluvě. Jenže ty lesy... a ta tma... Pokud není rejža úplně vymletej hororovej analfabet, zabere to asi skoro vždycky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně neuspokojivý horor, který pracuje pouze s jedním hororovým elementem a to je atmosféra, všechny ostatní elementy mi zde chybí. Žádné gore, lekačka, málo napětí, ocenil bych alespoň nějaký výrazný zvrat. Tenhle film je jako uvařený vývar s nudlema, ale bez zeleniny, ještě k tomu film vesele vykrádá mého oblíbeného stopaře, prostě ne... nelíbilo se mi to a nudil jsem se. Na podobné téma mnohem lepší Hush či Stopař. 45% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Úvod bol pomerne slušný. Máme tu upršané počasie, les, postupné zmrákanie, nemohúcnosť nájsť cieľ svojej cesty a s tým spojené blúdenie, málo benzínu, strach a gradovanie nezhôd medzi dvomi "hrdličkami". To všetko prispievalo k dobrej hororovo-thrillerovej atmosfére. Pokiaľ človek nevedel čo je vo veci a čakal niečo tajomné a nadprirodzené tak dusnota fungovala, keď však zhruba od polky začalo byť jasné, v čom je asi problém, snímok sa preklopil viac do thrillerovej roviny. Hororová atmosféra bola preto razom fuč a logika tiež. Jedným slovom, prišlo sklamanie. Film sa premenil na obyčajné prenasledovanie a útek pred "obyčajným" psychopatom. Žiaľ, celkový dojem mohol snímok vylepšiť hlavne práve na podklade mysterióznej atmosféry a s ňou spojenou psychodusnotou, pretože námet toho po príbehovej a pointovej stránke veľa neponúka. Koniec a samotné ukončenie filmu mi preto prišlo už veľmi fádne a slabé. Čistý priemer. 60/100 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Iracionální atmosférický napínák, který si pod sebou naprosto zbytečně podřezává větev pravidelně se vyskytujícímí wtf momentkami a nepřesvědčivým, mnohdy zcela nevysvětlitelným chováním postav. Hlavní mužská postava byl občas takovej debil, že jsem až pojal podezření, že se tvůrci snaží v divákovi vzbudit podezření, že záporákem vlastně může být právě on. Ale nenašel jsem v těch náznacích, divných rozhodnutích a neschopnostech žádný smysluplný systém. Závěr pak vyšumí do ztracena, nikterak zajímavé rozuzlení se nekoná. Jako jo - s atmosférou a napětím to pracuje zručně, natočené je to hezky ... ale jednoznačně uspokojivý pocit to ve mně prostě nevyvolalo. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Spíše hororové drama, nebo thriller. Nikoli děsivé, ale nepříjemné rozhodně. Courat se 3/4 filmu autem v permanentně vlhkém lese, kdy vám jedinou společnost dělá vítr studený jak prdel je docela nuda, naštěstí v půlce se přeci jen začínají dít strašidelnosti. A pobrat v takovém zapadákově stopaře, tomu říkám holý nerozum. Páč signál opět nefunguje, baterie jsou vybité, tak jako vždycky, když se ocitnete v totální díře v noci uprostřed vřesovišť. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama