Reklama

Reklama

Bílá horečka

  • USA Ambushed (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Agent Maxwell (Dolph Lundgren) je na stope medzinárodnému pašovaniu kokaínu prevádzkovaného nekorunovaným vládcom podsvetia v Los Angeles Vincentom Camastrom (Vinnie Jones). Keď sa agentka v utajení Beverly Royce (Carly Pope) dostane pri vyšetrovaní do problémov, prípad sa pre Maxwella stáva osobným. Teraz je iba na ňom vysporiadať sa s nemilosrdnými zabijakmi i skorumpovanými policajtmi. (misterz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Na tomhle akčním filmu jsou nejhorší právě ty akční scény. Průser co?! Jo! Tak blbou akci jsem fakt dlouho neviděl, působí to neuvěřitelně amatérsky, neohrabaně a vůbec špatný je to, že se to snažili zamaskovat střihem, aby teda ty hrozný pohyby nebyly vidět, nicméně to tomu nepomáhá, protože i ten střih je na hovno. A není nic platný, že tam nacpali D. Lundgrena, V. Jonese a R. Coutura. Je to celý neskutečně hloupý a skoro všechny postavy se tam chovají naprosto nelogicky. Po chvilce mně začalo být i jedno, jak to skončí nebo co se komu stane, a to už je snad úplně poslední hřebík do rakve. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Copak nám to čaroděj Giorgio Serafini uvařil za šlichtu?? Pěknou sračku, přátelé! To, že měl k dispozici přísady jako Ludgren, Jones nebo Couture, ještě neznamená, že vyrobí mňamku. Ono po pravdě, co si budeme povídat: výše zmíněná jména nejsou kdovíjaké top přísady. Ale minimálně oko akčního fanouška by při správném namíchání rozhodně otevřely. Výsledkem je však bezduché plácání, rádoby drsňácké profily a nudná akce. Osobní souboje nestojí za řeč, tohle už dnes ničím neohromí, koho zajímají pomalé kopy švédského dědy nebo okoukané rabiátství Jonese?? Hromotluk Couture navíc nepředvedl skoro nic ze svých mma technik. Jedna hvězdička za to, že jsem se v průběhu filmu nepoblil. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Béčkový pokus o cool gangsterku po vzoru Guye Ritchieho (na což odkazuje třeba přehrávaný skotský akcent jedné z postav) zůstal tak trochu na půli cesty. Nic tu není vyloženě zlé (snad jen hrozně sestříhané cca tři akčnější scény, na kterých se ale nestaví), leč při dlouhých řečech o životě a nepatřičné snaze o serióznější přesah jsem se stěží bránil poklimbávání. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Strašně obyčejný béčko, na které tu sice nehodlám jen kydat špínu, neboť zas až taková katastrofa to není a prakticky po celou dobu jsem se ani příliš nenudil, nicméně výtek mám k té podívané stejně tolik, že s hodnocením nemohu jít ani na ten průměr. Ona obyčejnost tedy samozřejmě spočívá především ve velmi nevýrazném zpracování, které nemělo vůbec daleko až téměř k tomu televiznímu, a to hlavně co se vizuálu týče. Nějaká stylovost, či atmosféra tu také neexistuje, v tomto ohledu je to prostě fakt mdlá bída. Zápletka pak sice docela jde, ovšem v ní mě zas zarazilo několik vážně rozporuplných momentů, které docela znatelně poukazovali na tvůrčí neschopnost ukočírovat i tak obyčejný béčko, neboť těch nedotažených a zbytečných postav a dějových odboček tu bylo tolik, že to zkrátka pan režisér neměl evidentně příliš pod kontrolou a ve výsledku to pak bylo trochu i k smíchu. Pochválit musím určitě akci, která byla hlavně choreograficky docela přesvědčivá, o to větší je ale škoda, že jí bylo tak málo. Hodně mě vytočil Lundgrenův strávený čas ve filmu, neboť jen kvůli němu jsem byl tento snímek ochoten vůbec zaregistrovat, ale on je tu jen jedna z mnoha postav a rozhodně se tedy nedá mluvit o tom, že by se to vše točilo jen kolem něj. Ale i tak je tu jasně nejvýraznější, a bez jeho přítomnosti by to byl už fakt velký marast. Ještě bych snad mohl zmínit poměrně slušně vygradovaný závěr, jinak je to ale prostě skutečně spíš produkce, která za nějakou výraznější pozornost opravdu nestojí. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

toto je spíš takový průměrný béčko kde mi přišli spíše otravní hlavní "hrdinové". Nejvíc mi sedly ty buchty a hlavně Couture jako zkorumpovanej fízl a Dolph jako ten hodnej z DEA. Příběh ničím nepřekvapí a místy je i dost nudnej, to když se hlavní postavy snaží povídat si o životě atd. Akce tu moc neni, ale ta trocha dokáže zaujmout. Za mě 50% :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Benny Urquidez (v závěrečných titulcích uvedený jako Sensei Benny „The Jet“ Urquidez) a Jimmy Lui na filmu pracovali jako koordinátoři kaskadérů. (Rominator)

Reklama

Reklama