foto

Lester Speight

  • nar. 7.1.1963 (55 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lester "Mighty Rasta" Speight je bývalý profesionální hráč amerického fotbalu. Působil v týmu Baltimore Stars, který však nehrál v nejlepší lize NFL. Jako "Rasta the Voodoo Man" krátce působil v profesionálním wrestlingu.

Po ukončení sportovní kariéry  začal působit v zábavním průmyslu. Známým se stal díky působení v reklamní sérii firmy Reebok Terry Tate: Office Linebacker a namluvením postavy Augusta Colea v herní sérii „Gears Of War“.

Ve filmech a seriálech působí většinou v menších rolích, ve kterých však upoutá svým projevem a mohutnou muskulaturou. Za zmínku stojí jeho působení ve druhé sérii seriálu Útěk z vězení či filmech Zahulíme, uvidíme 2 a Transformers 3.

CassidyXXX

Herecká filmografie

Filmy

2018 Street Dreams - Los Angeles
2017 Speech & Debate
2016 Halloweed
2015 Call Me King
2014 Marvel One-Shot: All Hail the King
My Dad's a Soccer Mom
2013 Bílá horečka
Police Guys (TV film)
2011 Transformers 3
2010 Faster
Knucklehead
Peep World
Something Like a Business
2008 Hledá se Amanda
Unemployed
V ringu smrti (TV film)
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Norbit
Who's Your Caddy?
2006 Vegas Baby
2004 Terry Tate, Office Linebacker: Sensitivity Training
2003 Nejhledanější v Malibu
Od kolébky do hrobu
2002 13 Moons
Terry Tate, Office Linebacker
2000 Náhradníci
1999 International Khiladi
Vítězové a poražení
1993 Muž meteor

TV seriály

2018 The Aftermath (TV seriál)
Titans (TV seriál)
Jason Todd (E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Outside The Lines (S09E19)
2017 The Mick (TV seriál)
The Visit (S02E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Partie královny (S08E17)
2016 Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
2009 Rockville CA (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
2008 Mayne Street (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Plať, abys mohl hrát (S04E17)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Pan X (S02E14)
2005 Cuts (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
One on One (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2018 I am not for Sale: The fight to end Human Trafficking
2007 Beef 4

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace