Reklama

Reklama

R´ha

(festivalový název) (amatérský film)
  • Německo R´ha
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi
Německo, 2012, 6 min

Obsahy(1)

Mimozemšťan, zajatý a mučený zlovolným robotem, vypráví divákovi příběh o vyvražďování svého druhu a chystá plán na útěk a záchranu zbytku svých blízkých. (DaUr)

Videa (1)

Celý film

Recenze (96)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Na studenta animacie vobec nie zle. Najma pri rozpocte 5 tisic EUR. Animacia je podla mna skvela. Horsie je to s originalitou. Predsalen je to taky mix Matrixu, Terminatora, Starcraftu...ale rezia ok, nudit som sa nestihol, skor by pomohla dlhsia metraz a komplexnejsi pribeh. Takto ide o dobru reklamu pre 22-rocneho nemeckeho studenta, ktoreho 7 mesiacov prace posunulo v zivote o level vyssie - nepochybne sa teraz onho vsetci pobiju. ;) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Scifi kraťas z Německa, který má poměrně dobře zvizualizovaný svět a skvělý ústřední nápad, kdy rasu "hodných" mimozemšťanů ovládnou jejich vlastní roboti a chtějí je vyhladit. Jen škoda, že na tak krátké stopáži toho film moc neřekne a vlastně se nic moc nedozvíme. S větším rozpočtem, vystříbřeným vizuálem a snahou o stejně dobrý scénář by filmu seděl celovečerák a film by mohl být kandidát na scifi 21. století. ()

Reklama

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Tu nejde o príbeh takže hodnotenie je tu vzhľadom k nemu trochu irelevantné. Ide o ukážku toho, čo sa dá pokiaľ má človek odhodlanie, niečo ho baví a nepustí sa do roboty kvôli tomu, že nemá peniaze. Kaleb Lechowski si získal práve svojím zapálením a skvelými efektami prakticky vybudovanými bez peňazí, len z láske k filmovej technike, špeciálnym digitálnym efektom a StarCraftu. Výsledok je nadštandardný animák, ktorý svojím príbehom vytrie zrak každému neskeptikovi. 85% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Hodnotím len technickú stránku veci, ktorá je na to, že celý kraťas spáchal jeden mladík, obdivuhodná. Obsah je už biedny, čerpajúci námetmi s BSG, Terminátora a iných vecí, hlavne je to ale nuda. Nijaký zaujímavý dejový oblúk, v podstate len vykecávačky bez nápadu. Ale už len kvôli spracovaniu mi srdce nedovolí dať menšiu známku. 5/10 ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo,že tento film udělal dvaceti dvou letý student.Po vizuální stránce je to krásné.Ale bohužel ne úplně všechno.Svět krásný,robot,mimozemštan,...Ale ty stíhačky mi přišli nedodělané.Normálně by mi to nevadilo,ale když je tu všechno tak vizuálně dokonalé,tak si na těch stíhačkách měli dát více záležet.Ještě mě velmi zaujal vzhled mimozemštana.Nemohu uvěřit tomu,že se jedná o amatérský film! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Tento snímok vytvoril vtedy iba dvadsaťdvaročný nemecký študent Kaleb Lechowski, ktorý v tom čase stále študoval filmový digitálny dizajn. (Carol Pifková)
  • Město zahrnuje 50 kompletních modelů budov. (DaUr)

Reklama

Reklama