Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Na přebalu dvd je napsáno"Film od nadějného chilského režiséra".No potěš satan.Uřvaná skupina,zejména ta kráva,na který je vidět,že je jen kousek od naprostýho zhroucení,dva kuřbuřti,vo který bych zlomil kovovou bejzbolku,a i zbytek byl úplně na kopanec.Jediná světlá vyjímka,která ale moje hodnocení protentokrát neovlivní,byl útržek skladby od Knife,což je podle mě popová pecka.A když se ta pipka snažila skočit z tý skály,fakt sem si přál ať skočí a rozbije si xicht vo ten kámen.Hrozná debilita.0%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na opravdu dobré drama, když jsem viděl, kdo všechno zde hraje (Cera, Temple, Browning). Průběh filmu nic moc, tak jsem si říkal, počkám si, snad aspoň ten konec bude stát za to, no a nakonec právě díky konci jsem musel dát jen jednu hvězdičku, protože celou dobu mě to štvalo a konec mě dodělal. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Prakticky film o ničem. Po 15 minutách jsem se těšil až film skončí nebo, že se konečně začne něco dít. Bohužel to se nestalo, a to díky podivném vývoji děje. Furt jsem nedokázal pochopit kam režisér míří a jaký má záměr. Postavy byly samy o sobě nudé, k tomu "odfláknuté" dialogy a 98 minut nudy bylo na světě. Zklamání. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Tak to som sa zase nechal pekne nachytať...neuveriteľná nuda podčiarknutá nesympatickou Aliciou, ktorá ma privádzala svojim revom a vrieskaním priam do stavu šialenstva. I keď sa niekto ocitne medzi neznámymi osobami, ktoré jej nesedia ani povahovo, nieje možné aby sa do takéhoto stavu dostal v priebehu 2-3 dní. Táto osoba musela mať veľký problém už asi od detstva. A Ten záver bol totálne od veci a nechápal som kam tento film dospel. P.S. Chcem vidieť (a na to si určite počkám) Michaela Ceru v 50-tke. Pretože je to týpek, ktorého si ako starého absolútne neviem predstaviť.... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky!! Tohle by se klidně v reálu mohlo stát a jsem přesvědčenej díky svý psychoterapeutický praxi, že se to prostě stát může ... Nepříjemnej, zneklidňující film. Není to pro každýho rozhodně, ale z psychologickýho hlediska a celkově toho, jak se někdy věci serou až neskutečným způsobem, to je fakt výstižný a deprimující... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Hoci ide o americkú produkciu, žiaden z hlavných predstaviteľov nepochádza z USA. Každý z nich je navyše z inej krajiny. (misterz)

Reklama

Reklama