Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když se milá a plachá dívka ocitne mezi nesympatickejma zmrdama. Znepokojivá noční můra a těžká psychologická deka. Tady je moje míra empatie vysoká a hodně bude záležet na charakteru každého diváka. Pro mě osobně procházka peklem, v jehož závěru jsem si celou dobu namlouval, že je to jenom film. Michael Cera a Juno Temple se ve svých rolích dokonale našli. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až příliš hysterický zážitek, i když na druhou stranu udělat z nezávazného výletu s docela fajn lidi do fajn destinace ilizi regulérní noční můry, zas tak špatný nápad na psychodrama nebyl. Škoda jen, že si scénář neopustil v závěru pořádně přitlačit na pilu, přidat něco z excorcismu a domorodých praktik a tím zcela obětovat střízlivé pozadí. Jak vidno z předcházejícího Silvova filmu, režisér má asi slabost na patologické mentální jevy, z jejichž přiblížení dokáže občas udělat mrazivou podívanou, ale v ani jednom případě není schopen kolem nich přesvědčivě vystavět děj. Přechod do komediálního žánru ve Starých kočkách na mě nakonec přeci jen působil jako snesitelnější varianta. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSEM TU JAKO V PASTI“... /// Parta mládežníků zralá na zájezd maximálně za Lesním duchem a ne do Chile. Chvilku napínaj, kdo že je tady ten největší magor, žlutej trikot dlouho drží Cera (né dcera, Cera, ten co musel chcípnout v Hollywoodu), aby mu v závěrečným stoupání krutě natrhla prdel Juno Temple, jejíž herecká kreace mě vážně oslovila. Nejen proto, že ji to moc slušelo od pasu nahoru. Hrabárna byla taky ucházející, ale to ostatní, to bylo nějaký nedomrdlý. Na konci jsem si prostě nebyl úplně jistej, co že jsem to vlastně viděl… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Trošičku mívám noční můry. 2.) Miluju kozatý holky. (To, že jim mrdá beru jako bonus.) /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Rozhodně pozoruhodné psychologické drama (možná i mysteriózní thriller, horor však nikolivěk), které stojí především na výkonech stále více o sobě vědět dávající Juno Temple (Jak já se těším na Horns...). Tu pozve sestřenice na dovolenou kdesi na ostrov do Jižního Améru se svými přáteli, no když však tato jediná známá osoba musí odložit svůj příjezd kvůli učení, Alicia (Juno) zjistí, že sestřenčini přátelé rozhodné nejsou její krevní skupina. První náznaky rozporů povahových vlastností zainteresovaných jedinců jsou opravu hutné, speciálně pak v případě výborného Michaela Cery, čímž psychologická podívaná nabírá slušné točky, které si udrží až do samého závěru. Na druhou stranu je přeci jen škoda, že se Silva ve scénáři držel dost při zemi, protože hned od začátku měl film nakročeno k pecce stylu Funny Games. Takhle je to červených 70%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedno sa musí uznať. Michael Cera svoju postavu "vyšinutého úchyla" zahral veľmi dobre. Tiež konštatujem, že na Emily Browning sa veľmi dobre pozerá. A prsia a zadok Juno Temple boli naozaj pekné. To sú ale všetky klady tohto filmu. Keby nie spomenutých vecí, ide rovno do odpadu. Snažilo sa to tváriť psychologicky a hrozne dramaticky, ale po probléme sa skĺzlo veľmi povrchne a miestami detinsky. Všetko korunovalo občasné hlúpe a nelogické chovanie hlavných postáv. Aj napriek tomu, si však film udržal istú slabú mieru atmosféry, živenej hlavne otázkou ako to celé dopadne. Očakával som niečo bombastické, nejakú šokujúcu vecičku, ktorá ma až na samom konci presvedčí, že tento film patrí do červených čísiel. Nič také však neprišlo. Aké prozaické... 45/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama