Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od bezchybného zobrazení stavu, kdy je člověk nucen pobývat ve společnosti nesympatických osob, okolo nichž se necítí příjemně (mně obvykle stačí ve společnosti jeden takový člověk, abych se přestal cítit pohodlně ... na chudáka Alicii tu byli hned tři a to bez jediné přátelské tváře), až po totální paranoidní stavy a nervové zhroucení. Těžká psychologická depka a velmi příjemné překvapení, čekal jsem od toho filmu něco absolutně jiného (z dávno viděného traileru jsem si pamatoval jen divného Michaela Ceru). Dovolená k nezaplacení. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Zásadní problém filmu je ten, že si nikoho neoblíbíte a všem přejete smrt. Prostě skupina naprosto nesympatickejch lidí v čele s Brinkem, kterýho famózně zahrál Michael Cera. Nejradši jsem měl vážně tu Alicii a vůbec jsem se jí nedivil, že se v tý skupince tak trochu zbláznila. Celý film to vypadalo na slabší 4*, ale nakonec musim hodnotit trojkou, páč ten konec je prostě špatnej a nedotaženej. Nevim jestli jim došli prachy nebo to takhle vážně zamýšleli, ale nehodí se to tam. Dobré herecké výkony pokud měli všichni hrát zmrdy, ale mě to nějak nesedlo. Škoda. A horor je totálně špatný označení filmu. Tohle nebyl horor v žádným případě. Dokonce ani ten Thriller. Prostě to bylo Drama o divnejch lidech. Nevim jak jinak to popsat. 65% ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Išiel som do toho že to bude o jednej ženskej obeti na chate,ale ked volala Alicia celá hotová na pokraji smrti svojej kamarátke že má hrozný strach zo spolubívajúcich len preto že omylom zabili papagája a pozerali sa na ňu dlhšie ako 4 sekundy čo uznávam može byt trochu desivé,došlo my že jediná divná osoba bude práve ona! Po pravde som sa ale celkom bavil,pekné prostredie,ohník v krbe ,parta mladých ludí... Ked to zhrnem dobrý béčkový film takže 4 hviezdy... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSEM TU JAKO V PASTI“... /// Parta mládežníků zralá na zájezd maximálně za Lesním duchem a ne do Chile. Chvilku napínaj, kdo že je tady ten největší magor, žlutej trikot dlouho drží Cera (né dcera, Cera, ten co musel chcípnout v Hollywoodu), aby mu v závěrečným stoupání krutě natrhla prdel Juno Temple, jejíž herecká kreace mě vážně oslovila. Nejen proto, že ji to moc slušelo od pasu nahoru. Hrabárna byla taky ucházející, ale to ostatní, to bylo nějaký nedomrdlý. Na konci jsem si prostě nebyl úplně jistej, co že jsem to vlastně viděl… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Trošičku mívám noční můry. 2.) Miluju kozatý holky. (To, že jim mrdá beru jako bonus.) /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Tak to som sa zase nechal pekne nachytať...neuveriteľná nuda podčiarknutá nesympatickou Aliciou, ktorá ma privádzala svojim revom a vrieskaním priam do stavu šialenstva. I keď sa niekto ocitne medzi neznámymi osobami, ktoré jej nesedia ani povahovo, nieje možné aby sa do takéhoto stavu dostal v priebehu 2-3 dní. Táto osoba musela mať veľký problém už asi od detstva. A Ten záver bol totálne od veci a nechápal som kam tento film dospel. P.S. Chcem vidieť (a na to si určite počkám) Michaela Ceru v 50-tke. Pretože je to týpek, ktorého si ako starého absolútne neviem predstaviť.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Hoci ide o americkú produkciu, žiaden z hlavných predstaviteľov nepochádza z USA. Každý z nich je navyše z inej krajiny. (misterz)

Reklama

Reklama