Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Misacek22 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv hodnotím průměrně, jedná se o film, který mě svým způsobem zaujal. Původně jsem čekala spíš hororový scénář, k mému překvapení se však jedná o psychologické drama, které dokonale vystihuje, do jak hluboké deprese se člověk vlivem okolností může dostat. Už mě trošku unavují filmy s pohádkově pozitivním koncem, je pravda, že trošku více reality dnešního světa neuškodí. A to i přesto, že to v člověku zanechá negativní pocity... pokud tedy strávíte to, že budete minimálně pár minut po shlédnutí filmu poněkud depresivně naladění, určitě stojí za to film vidět! Zajímavé je to zejména z psychologického hlediska... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Určite to nie je film do pohody. Podľa traileru som čakal slušný, ale hlavne ľahší thrillerík, temnejšími odtieňmi maľovanú variáciu amerických teenage produkcií. Somár! Magic Magic je namiesto toho riadne dusivé psycho s vynikajúco zvládnutou psychológiou postáv. Trvá iba chvíľu, kým sa v nich divák zorientuje, kým pochopí, ktorá bije, ale už je to jedno, už je v tom spolu s nimi až po uši. Prial by si v tej chvíli stínať päste vzrušením, to by ale musel byť iný film. Magic Magic je však thriller, ktorý nevzrušuje, Magic Magic znervózňuje. S blížiacim sa finále stále viac, na hranicu znesiteľnosti a nepoľaví až do nepekne zlomyseľného finále. Ak máte radi filmy, ktoré vami zamávajú, neváhajte. Stanete sa svedkami ojedinelého výkonu; odvážne, ale presne zacieleného a bezchybne vypáleného. P.S.: Zo žánrového zaradenia by som vyradil mysteriózny, nič nadprirodzené sa tu nestane (a aj práve vďaka tomu je to také skvelé). ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Depresivní film o partě čuráků se kterejma musí nedobrovolně zůstat "ta normální" až jí z toho rupne v kouli. Problém filmu je v tom že necítíte sympatie ani k hlavní postavě, což by jste asi měli, bohužel jsem sympatizoval jen se situací ve který se ocitla protože zůstat někde zavřenej s prasáckým Michaelem Cerou (konečně si někdo všiml že je to slizkej hnusák a využil to ve filmu) tak pravděpodobně ve stylu Dr. Manhattana odletim na Mars. Horor to samozřejmě neni ani trošku, spíš psycho dramáček, ale účel splňuje. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Někteří tu viděli film o jedné hysterce mezi partičkou normálních lidí, ti druzí zase film o normální holce v bandě nesympatickejch hovad. Tahle rozporuplnost je na celém filmu asi to jediné hezké, jinak je to psychologickej thriller naprosto o hovně, z něhož si budu za pár dní pamatovat jen to, že Juno Temple je "Jó" i od krku dolů, že i sladká Emily dokáže být nevýrazná a že Cera je fakt přiteplalej pablb, kterej se mi díky tomuhle filmu bude do budoucna snášet ještě hůř, než tomu bylo doposud. 50% ()

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Po tom čo som videl trailer, som sa na debut pre Michaela v non-komédii neskutočne tešil. Je to presne ten tip herca ktorý má prejav na tento žáner (depresie, horor, psycho) ale čo som vo výsledku dostal?! Absolútne nelogický scenár o jednej trafenej húske, ktorá bez pointy zabudla požrať predpísané antidepresiva, nechala sa odviesť neznámymi ľudmi na ostrov a tam sa kompletne zbláznila - finito konec, kopačka na čelo pre scenáristu ktorý si tento "umrnčaný skvost" zároveň aj zrežíroval. Jedna hviezda za Michaela a bobra na jeho ksichte. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Hoci ide o americkú produkciu, žiaden z hlavných predstaviteľov nepochádza z USA. Každý z nich je navyše z inej krajiny. (misterz)

Reklama

Reklama