Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut nepříjemné, jako pohled ze skalního výběžku do rozbouřeného útesu těsně před odrazem. Ovšem po dopadu do ledové vody nečeká rozhodně žádná úleva. Magic Magic provází pozvolna z jedné deprese po druhé, ale nadšení kupodivu stoupá, až do studené sprchy, která odezní přesně tam, kde má. Milé překvapení z nenápadného snímku, který ukazuje střízlivým pohledem to, kam je schopna se chorá mysl vydat. Paradoxně tím působí ale ještě víc znepokojivě. Pro mě tenká hranice mezi 4 a 5*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od bezchybného zobrazení stavu, kdy je člověk nucen pobývat ve společnosti nesympatických osob, okolo nichž se necítí příjemně (mně obvykle stačí ve společnosti jeden takový člověk, abych se přestal cítit pohodlně ... na chudáka Alicii tu byli hned tři a to bez jediné přátelské tváře), až po totální paranoidní stavy a nervové zhroucení. Těžká psychologická depka a velmi příjemné překvapení, čekal jsem od toho filmu něco absolutně jiného (z dávno viděného traileru jsem si pamatoval jen divného Michaela Ceru). Dovolená k nezaplacení. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Pro tento film jsem se rozhodl jen z toho důvodu, že v něm vystupuje Juno Temple. A velmi rychle jsem své volby litoval. Účast Juno Temple byla totiž tím jediným, co dokážu na snímku kladně ocenit. Nevím, jestli je Sebastán Silva takovým neumětelem, nebo požvýkal nějaké indiánské byliny, ale výsledkem jeho snahy bylo cosi, co pro mě bylo jen zbytečnou ztrátou času a příšernou nudou. Jistě, tvůrci (nebo spíš tvůrce?) se mohou tvářit, že jde o děsně psychologický film plný tajemna, ale já nehodlám předstírat, že jim věřím. Z mého pohledu šlo o plytkou kravinu, na kterou nehodlám plýtvat hvězdičkami. / Poučení: Nechceš v průběhu filmu ztratit nit? Nasaď si čelovku. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Určite to nie je film do pohody. Podľa traileru som čakal slušný, ale hlavne ľahší thrillerík, temnejšími odtieňmi maľovanú variáciu amerických teenage produkcií. Somár! Magic Magic je namiesto toho riadne dusivé psycho s vynikajúco zvládnutou psychológiou postáv. Trvá iba chvíľu, kým sa v nich divák zorientuje, kým pochopí, ktorá bije, ale už je to jedno, už je v tom spolu s nimi až po uši. Prial by si v tej chvíli stínať päste vzrušením, to by ale musel byť iný film. Magic Magic je však thriller, ktorý nevzrušuje, Magic Magic znervózňuje. S blížiacim sa finále stále viac, na hranicu znesiteľnosti a nepoľaví až do nepekne zlomyseľného finále. Ak máte radi filmy, ktoré vami zamávajú, neváhajte. Stanete sa svedkami ojedinelého výkonu; odvážne, ale presne zacieleného a bezchybne vypáleného. P.S.: Zo žánrového zaradenia by som vyradil mysteriózny, nič nadprirodzené sa tu nestane (a aj práve vďaka tomu je to také skvelé). ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Tak to som sa zase nechal pekne nachytať...neuveriteľná nuda podčiarknutá nesympatickou Aliciou, ktorá ma privádzala svojim revom a vrieskaním priam do stavu šialenstva. I keď sa niekto ocitne medzi neznámymi osobami, ktoré jej nesedia ani povahovo, nieje možné aby sa do takéhoto stavu dostal v priebehu 2-3 dní. Táto osoba musela mať veľký problém už asi od detstva. A Ten záver bol totálne od veci a nechápal som kam tento film dospel. P.S. Chcem vidieť (a na to si určite počkám) Michaela Ceru v 50-tke. Pretože je to týpek, ktorého si ako starého absolútne neviem predstaviť.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Juno Temple (Alicia) se v roce 2013 objevila na festivalu Sundance ve třech filmech, včetně tohoto. V každém z nich byla nahá. V rozhovoru řekla, že ji rozčílilo, když jeden kritik napsal: „Páni, ve všech má odhalená prsa.“ Juno na to řekla: „Nemyslím si, že je to přínosné. Jestli vás ta nahota uráží, vysvětlete mi proč.“ (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno