Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když mi bylo asi 6 jsme koukal na dvojici Bud Spencer a Terence Hill skoro až s náboženskou vírou a touhou. Smál jsem se každé "facce", kterou dali a tak krásně pleskla. Smál jsem se každé hlášce Buda Spencera, který dokázal i s minimem pohybu a mimiky ve mě vyvolat smích. tyhle doby jsou dávno pryč, ale přesto dvojice veteránů má stále svoje kvality, které neudržují v každém filmu, ale ve "Jdi na to" stále ano. Jejich záměna s agenty v letadle je velmi dobře využita a film má tempo i humor. Přesto do plného hodnocení mi chybí ta mladá naivita a přehlížení faktu, že když se mlátí na obrazovce, málo kdy se navzájem dotknou :-) i když zazní ten "zvuk" úderu, který chvílemi zní jako smrtelný dotek ... a oni stejně vstanou a bojují dál. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Klasika na který sem vyrůstal. Facky, rány, kamený výraz Buda Spencera a nekončící optimismus Terence Hilla. S touhle Italskou dvojkou sem jako malej hltal každej film. S odstupem vim, že to neni to nejdokonalejší co jsem měl možnost vidět, nadruhou stranu to má svý kouzlo a tenhle film je, co si pamatuju, jeden z těch nejlepších.... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Robusný hundroš Bud Spencer a modrooký fešák Terence Hill si to v tejto akčnej komédii rozdajú s nebezpečným, šialeným zločineckým bossom, ktorý si hovorí K1. Samozrejme, že proti týmto dvom týpkom, s tvrdými päsťami a silnou ranou, nemá jeho kartel žiadnu šancu. Parádna floridská jazda dvoch talianských borcov. V osemdesiatých rokoch boli Bud a Terence v najlepšej forme. O tom svedčí aj tento film. *** ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Už ten úvodní záběr Terence Hilla na kolečkových bruslích mi nějákým způsobem dodal dobrou náladu a naznačil to že tahle dvojka opět nezklame. Nu, a opravdu nezklamala. Opět to mezi nimi na plátně jiskřilo a navíc jak už zde několikrát padlo v ostatních komentářích, Jdi na to neobsahuje vtipné situace pouze v podobě bitek a honiček (i když i zde samozdřejně nemůžou chybět a kdyby tady náhodou nebyli rozhodně bych je postrádal.) Ale scénář nabízí i spoustu dalších komických nápadů. břichomluvectví Terence Hilla, nástroje od důvtipného Sama kterými jsou vybaveny, výborně napsané dialogy (Co takový malý výlet na záchod) a i ta hlavní myšlenka: Jak by vypadal svět bez čísel? je zajímavá. Jeden z posledních filmů této dvojky se povedl, ale i tak mi ještě k té páté hvězdě zatím něco chybí. Každopádně všem jejich fandům doporočuji. P.S. Hlavní písnička z filmu, je geniální. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná nostalgická záležitost z mládí, jenže když od té nostalgie podobně jako u Dvou nosáčů odhlédnu, nic zajímavého na filmu nenacházím. Jeden z důkazů, že italský humor prostě nemusím, zvláště, když ho tvoří takové prvky jako rvačky a občasný příklon k záchodovým či sexuálním narážkám. A Terrence Hill je prostě příšerný. Paradoxní je, že k tomuto filmu vyrobila ČT kvalitní dabing, zatímco jiné filmy či seriály převodem do češtiny utrpěly. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)

Reklama

Reklama