Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nějakou záhadou někdy stal milionářem v ohrožení, tak okamžitě ztloustnu, nechám si narůst vousy a naučím se pár znechucených grimas, abych si mohl najmout Buda Spencera jako dvojníka. Můj imaginární bratranec by přitom samozřejmě musel zhubnout a nechat si zmodrat oči, aby i Terence Hill měl práci. Mne tedy rozhodně bavili dvojníci, kteří si evidentně užívali kažení pověsti ohrožených byznysmenů, ale i originály, které měly o svou pověst takový strach, že se rozhodli vrátit do bojové zóny. Dva Spencerové se dvěma Hilly přitom sice nedodali dvojnásobek zábavy, ale k jejich tradiční fackované, uvolněné bezstarostnosti a několika povedeným hláškám jsem se již několikrát vrátil, takže hurá na ně bratranci Coimbrové de la Coronilla y Azevedo. ()

Mindrot 

všechny recenze uživatele

Milujem filmy s touto legendárnou dvojicou, či si ich pozriete ráno alebo o polnoci, budete sa kráľovsky baviť. Dvojníkov radím medzi top filmy z tvorby Terence a Buda, snímkou sa už klasicky nesie vynikajúci hudobný motív (What's going on in Brasil), námet je osvedčený - preložte dvoch buranov do iného sveta a bavte sa, záporáci sú ako v každom ich filme tak správne tupí a hlúpi, bitky, fackovačky a naháňačky sú správne ujeté...a k tomu samozrejme dvojrola, čiže po jednom Budovi a Terencovi v štandardnej verzii a jedenkrát vo verzii nevídanej, ako dvaja rozmaznaní megabohatí zbabelci. Komédia sama o sebe vynikajúca, plus pol hviezdičky z nostalgie a ďalšiu polku z mojej nesmiernej náklonnosti k tejto dvojici a máme plný kotol - plný vynikajúcej zábavy. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

No nevím jak u vás, ale pro mě je velice těžké si představit Buda Spencera a Terence Hilla v roli stereotypních snobských podnikatelů s miliony, kteří mají sluhy i v koupelně a nikdy v životě se neprali. Proto taky cítím trochu zklamání, čekal jsem větší nářez. Ale svým způsobem je to zábavné. Při prvním setkání dvojrolí H&S ve filmu jsem se opravdu zasmál, to uznávám. Jinak jsem toto duo viděl vždy v komediálních akčních béčkách, kde hráli pořád víceméně stejné postavy (je vidět, že to nebyla jen finanční jistota některých významných 'konců' Hollywoodu v posledních pár desetiletích) a docela mě bavily jejich hlášky i bojové scény. Možná jsem už trochu starší, ale ke konci Dvojníků jsem se spíš nudil, přestože závěrečný velký fight je na filmu asi to nejlepší. Aspoň jednu věc jsem si z filmu odnesl. Pokud se někdy vyměním s milionářským dvojníkem, musím si před vstupem do auta sundat cylindr (na to ostatní budu mít lidi, ti už si poradí). ;) ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Hill a Spencer nadruhou. Mít na světě dva Budy, to bych se bál, že se Země vychýlí ze své oběžné dráhy (to by chtělo někoho, aby ji vyrovnával), mít na světě dva Terence, nezbyla by nám v ČR jediná ženská (hromadný exodus do Itálie). Ale vážně. Výborná vtipná podívaná, jedna z posledních velkých "siláckých" rolí Terence a Buda. Chlámal jsem se od začátku do konce, pro mě jeden z nejlepších dílů těchto bitkových výtečníků. Enzo Barboni s nimi natočil jejich nejlepší filmy. ()

energo 

všechny recenze uživatele

Netradiční komedie slavné dvojice. Tentokrát jsou již za svým vrcholem, ale přesto je to stále dobré a zábavné. V dvojroli hráli Spencer a Hill zcela rozdílné postavy. V roli přecitlivělých, jemných boháčů hráli vlastně úplný opak toho, k čemu jsme u nich zvyklí, což mi také vadilo. Hlavně u Spencera byl rozdíl markantní. A možná to bylo i jinak nadabovaným hlasem. Ale šarvátky měli stále velkou kvalitu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Během rvačky s falešnými policisty měl Eliot (Terence Hill) ukrást klíče od policejního vozu (Chevrolet Opala z roku 1980). To je vyloučeno, protože na předním sedadle vůbec nebyl a zadní sedadlo je odděleno bezpečnostní mřížkou s malými oky. (ČSFD)

Reklama

Reklama