Reklama

Reklama

Dva machři mezi nebem a peklem

  • Česko Dva nebeští psi na cestě do pekla (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když už havárie letadel nevynáší, je čas otevřít si podnik uprostřed jihoamerické džungle... Salud (Bud Spencer) a Plata (Terence Hill) platí za nejlepší a zároveň nejhorší piloty na celém jihoamerickém kontinentu. Dokáží totiž doletět do cíle s jakoukoliv kraksnou a když je třeba, tak se i šikovně zřítit, aby mohl majitel stroje vyfasovat pojistné. Po bezpočtu leteckých havárií ale vykutálené dvojici štěstí přece jen dochází a tak bez varování spadnou uprostřed džungle kdesi za Andami. Po několika týdnech se oba domnělí nebožtíci vynoří u zapadlé osady hledačů smaragdů ovládanou panem Earsem a rázem se chopí podnikání. Jednoduché létání s proviantem pro odlehlá hornická městečka se ovšem ukáže skoro stejně životu nebezpečné jako řízený pád letadla. Pan Ears totiž nesnáší konkurenci a udělá cokoliv, aby se nové zásobovací linky Salud-Plata zbavil. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia dvojice Terrence Hill a Bud Spencer. Tentokrát sa ocitajú v úlohe páru pilotov, ktorí si v južnej Amerike privyrábajú rôznymi pokútnymi spôsobmi. Dostanú sa samozrejme do problémov, keď sa rozhodnú skrížiť cestu miestnemu kápovi, ktorý vydiera miestnych prospektorov. Klasické bitky a fóriky ale žiaľ už im chýba šťava a začínajú byť obohrané. Záverečná bitka oboch hlavných hrdinov mi pripadala zbytočná a neprirodzená. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, ze je tento film dvojice Spencer Hill povazovany za slabsi, tak u mna patri medzi najoblubenejsie vdaka neskutocne pohodovej atmosfere. Takisto sa mi paci, ze to nie je natocene uplne v ich klasickom blaznivom style. Hromadnych bitiek je pomenej a su natocene skoro normalne, takze sa pri nich netypicky obidvaja zapotia a nedostanu sa z toho tak lahko ako v ostatnych ich filmoch. Ako bonbonik tu je tradicne skvely pohodovy soundtrack. Takze menej bitiek, serioznejsi dej a pomale tempo, ktore asi väcsine ludi bude vadit, su pre mna hlavnym dôvodom, preco mam tento film tak rad. 8/10. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill jako piloti, pokoušející se zbohatnout mezi hledači diamantů. Pár osobitých vtipných rvaček a pár fórů. Trošku slabší komedie tohoto dua. Vypíchnu zde hudba, neboť píseň Flying Through The Air od Oliver Onions dobrá volba. Jakoby kapela věděla, že už brzo stvoří hit a to právě pro tuto dvojku. - 60%. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva borci nikdy neomrzí , stará dobrá klasika.Film je spíš dobrodružný než komediální jak jsme u jejich filmů zvyklí. Ty jejich hlášky ve filmu dobré. Průser za průserem ale, co nějak to bylo nějak bude. To je letiště jsme nesmrtelní .Každoročně v telvizi.Nikdy mě tyhle filmy neomrzí. Za mě 80% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Dva machři.........." si zaslouží vyznamenání. Potíž je ale v tom, že snímky s Terencem a Budem už nebaví tolik lidí jako dříve. Humor už je jiný a "nová" generace lidí na to není zvyklá. Je to škoda, že tyto filmy se známou dvojkou zůstanou zapomenuty a naše děti už nebudou vědět, kdo že to byli nějací pánové, kteří se jmenovali Terence a Bud. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Úvodní scéna s přistáním letadla se natáčela na mezinárodním letišti El Dorado v Kolumbii. (NiaWolf)
  • Původní verze filmu, promítaná v Itálii, měla 115 minut, pro americký trh byl film sestříhán na 90 minut. (NiaWolf)

Reklama

Reklama