Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

sud 

všechny recenze uživatele

Nejlepší samostatný počin Buda Spencera. Na jednu stranu klasická fackovací komedie, na druhou stranu i satira na úřady a zřízení ve Střední Americe. Bannánový Joe je v Budově podání opravdu roztomilý a už jen svým pohledem budí smích (všechno myslím v dobrém slova smyslu). P.S.: Na světě tak krásných hereček jako je ta, co hrála Doriannu, také moc nebylo a není. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa má aj Bud Spencer zopár slušných kúskov, kde celkom slušne exceluje bez svojho parťáka Hilla. Mne sa ten film páčil. Taká príjemná oddychovka, ako komédia priemer, proste blázniví taliani v južnej Amerike. Štvrtá hviezdička z nostalgie. Príbeh odsýpal, zopár bitiek, zopár hlášok, potrhlý mafián a Bud v úlohe negramotného predajcu banánov. Veľmi to dokopy nejde, aby obchodník sotva vedel počty, však? Ale tak prečo nie. Aj keď teda je to celkom postavička. Týpek iba žerie banány a robí decká. Po 20 deckách stretne peknú kosť a povie: "Rád by som si s tebou urobil dieťa". "Ty vážne nestrácaš čas, však?" ()

Reklama

topol999 

všechny recenze uživatele

konečně jsem našel i jeden netradiční film s BS. Moje doporučení: proč ne?? A navíc tu Spencer ukázal i jinou polohu než mlátičku nebo policajta. naivní, ale pro mě velmi kvalitní. Mimochodem mayovky jsou taktéž naivní, ale nedám na ně dopustit... "kdo jí banány k tomu nechodí lékař"..."ještě coca cola to je ono!! kdo je zase ten Véna??!!!" ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Banánový Joe je jeden z mála filmů, který funguje i když v něm figuruje Bud Spencer zcela sám. Je sice patrné, že mu parťák chybí a těch rvaček taky ve snímku není moc a nejsou tak úderné, přesto je film docela oddychový a příjemně utíká. Joe v něm naráží na klasický úřední šiml a musí projít mnohými peripetiemi, aby získal licenci. Však taky Steno spolupracoval s tímto obřím hercem často a často právě jen s ním samotným. Ještě mě zaujalo, jak v závěru Joe odpoví mafiánskému bosu: "A já jsem Bardotka." Což je zajímavé, když do té doby nevěděl ani co je televize. Další zajímavostí je, že se jedná o poslední filmový scénář Gunthera Philippa pro něhož zároveň šlo o jediný ne německý a ne rakouský film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komedia zalozena na strete nevzdelaneho vidlaka Buda Spencera s civilizaciou. Kvôli obchodnej licencii na banany naviac absolvuje nekonecne byrokraticke kolecko. Bitiek je tu malo. Su kratke a dost jednoduche. Film je zalozeny hlavne na humore v ktorom neskutocne roztomilo naivny Bud privadza ostatnych k nepricetnosti. Takze aj napriek jednoduchemu pribehu a malej porcii bitiek film vdaka pohodovej atmosfere stoji za to. 6/10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)

Reklama

Reklama