Reklama

Reklama

Mr. Jones

Trailer 1

Obsahy(1)

Scott a Penny, mladý zamilovaný pár túžiaci po harmónii, opúšťa ruch veľkomesta, aby uprostred lesov v prekrásnej prírode našli natoľko vytúžený pokoj a pohodu. Domnienku, že ich vysnívaný dom je na míle vzdialený od civilizácie, nečakane vyvráti zistenie, podľa ktorého majú nepredpokladaného suseda. Počiatočné nadšenie z objavu mystického tajomstva, muža zo susedstva, v literatúre často označovaného ako "Mr. Jones", razom pominie po množstve nevysvetliteľných udalostí. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nuda,nuda,nuda.Sice to má jen 84 minut,ale pro mě to bylo nekonečnejch 84 minut.Pořád jsem sledoval čas kdy už ta pičovina skončí a já jí budu moct poslat do odpadu.Takže proč jedna hvězda?Sračka to sice je,ale jeden světlý bod má.Ty rekvizity z větví a kostí byly fakt cool.Ty by se na mojí zahradu krásně hodily.To je vše co se na tomto filmu povedlo.Atmosféra nulová,lekačky žádný a otřesná kamera.A navíc mě po dokoukání pekelně bolí oči.Mám solidně nablikáno jak za mlada z nějaké diskotéky.Takže nedoporučuju.Pouze na vlastní nebezpečí a pamatujte,že až se ráno probudíte s prokouslím jazykem po epileptickém záchvatu ležet vedle bedny tak se nedivte.Já vás varoval. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní, hutná atmosféra, která se nějakému found footage nepodařilo už hodně dlouhou dobu. Námět a herci taky dobrý. V závěru ovšem nastává to pravé peklo. Nevíte kde jste, kdo je kdo, kde jste a jenom zíráte na šílený stav hlavních hrdinů, kterým fakt přejete, aby už konečně bylo světlo, nebo tma napořád. Zároveň ale uznávám, že to na některé jedince může být příliš a film šmahem odsoudit jako totální zmatu. Ono v konečném důsledku si ani já nejsem jistý, co si o tom myslet. Každopádně podobně stísněný pocit, gradující tempo, kde každou chvilku tušíte, že za okamžik bude ještě daleko hůř, si dávno nepamatuju. a to je hlavní deviza Mr. Jonese. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci Blair Witch by zasloužili nakopat. Spustili lavinu FF hororů řezaných pseudodokumenty, který jsou, snad až na několik výjimek, totálníma sračkoidníma hovadinama. A v tomhle případě rozhodně nestojí za to zachraňovat Sodomu (žánr) kvůli deseti spravedlivým. Mr.Jones je jen další tupohlavou "zábavou" plnou zběsilých střihů, s totální absencí atmosféry nebo, nedej Bože, napětím a s idiotem a krávou v hlavních rolích. Při každym takovym debilním výplachu si řikam, že tohle bylo moje poslední FF a doufam, že si to teď splnim. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je kupodivu silný, co se týče žánru Found Footage a Mr. Jones rozhodně patří mezi ty zdařilejší pokusy. Velké nadšení sice nesklízím, ale závěrečná třetina prezentovala parádní atmosféru, při které jsem měl znepokojivý a nepříjemný pocit, takže s radostí jednu hvězdu přihodím. Slušné natočené, originální, atmosférické a záhadné. 65% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Mysl zžírající pan Džouns měl tak mocně našlápnuto. Atmosféra by se nedala už ani krájet, ale spíš řezat. Skulptury s větví, lebek, provazů a jinejch zajímavejch věcí byly creepy as hell. Kam se na to hrabe bába z Blairbitch se svejma pěti kamínkama a postavičkou ze dvou větviček. Jako eFeF je to hodně sympatickej počin, kromě toho mindfucku na konci. Kárle, čím ses to na konci vysmažil? To musela být minimálně týdení Planeta Hieronyma Bosche. Divil bych se, kdybys nebyl na rehabu ještě teď po dvou letech. Konec mi fakt nesedl. To bylo hodně přes čáru. Sorry bory kámo, tohle jsi nezvládl. 40% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo poblíž Santa Clarity v Kalifornii na filmovém ranči, na kterém bylo několik opuštěných domů a také opuštěná šachta – tu Karl Mueller využil pro některé scény, které se měly odehrávat v jeskyních. (Homerking)

Reklama

Reklama