Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

peiton 

všechny recenze uživatele

Doteraz mám v čerstvej pamäti série hororov z 90.rokov.Od tej doby mám pocit,že pri žánri horor sme boli svedkami skutočne obrovských zmien-posunov vpred.A pomaly odchádza r.2013 a sním je tu priestor hodnotiť Contracted,u ktorého som opäť svedkom toho ako scenárista a režisér v 1 osobe Eric England nechal pochovať v čase to,čo sa v základe javilo ako chutný hororový kúsok.Ale žiaľbohu,žiadna chuťovečka či posun vpred sa nekoná.Snímke dominuje 1 hlavná téma okolo ktorej sa po celú stopáž skoro vôbec nič nedeje apropo,nedeje sa tam toľko čo by akokoľvek mohlo byť pre moje zvedavé hororové ,,JA" ako tak zaujímavé a uspokojivé.Záver absolútne nedotiahnutý alebo akoby odstrihnutý z reťaze.S takýmto niečím sa moje baživé oko po šťavnatom,modernom horore nechce uspokojiť a ani neuspokojí.Sklamali ma. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, jehož hlavní postava mě neuvěřitelně iritovala (její herecká představitelka, Najarra Townsend, mi navíc přišla ošklivá, nebavilo mě proto ani na ni koukat) - na začátku nesnesitelná kráva, na konci rozkládající se vražedkyně. Ostentativně prohlašujíc, jak muže nepotřebuje, se jedním nechá opíchat v autě poté, co si na večírku lehce přihne vodky, a druhého - zamilovaného blbečka - pro změnu neváhá opíchat sama, když mu chce předat ten hnus, který chytla od toho prvního. Jako by to nebylo málo, film se nijak neobtěžuje sdělit, co že to vlastně Samantha chytla a co se jí děje, a celé to usekle končí v 78. minutě, nejspíš aby mohlo vzniknout pokračování, které se skutečně o 2 roky později natočilo (pod pokračováním je ale podepsán jiný scenárista i režisér, těžko tedy soudit, jestli se od začátku vědělo, že vznikne i dvojka). Ač je to dnes vcelku běžná praxe, osobně mi to přijde jako pohrdání divákem a nesnáším to. Spolu s těmi nechutnostmi typu odpadající nehty a červy ve vagíně je to pro mě další důvod, proč měl ten film spíš sral, než že bych z něj něco měl. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, nebudu si na nic hrát a hned z první přiznám, že mě to bavilo. Jeden už ani netuší, kde všude může k tomu zombismu přijít. V dřevních dobách se musel člověk nechat ohryzat, či poškrábat, v iZombie už se to šířilo divně říznutou drogou, a teď aby byl nechráněný jedinec vděčný za syfla nebo HIV. Velice rychle mě napadlo, že půjde zase o nějakou špatně zakamuflovanou agitku ve prospěch všech těch, kteří si už našli v abecedě svou kapitálku, ale naštěstí se ukázalo, že byl snímek jen zábavnou hovadinkou bez postranních úmyslů. Najarra Townsend pro mě byla i přes svou ušatost jedním z mála světlých bodů ve filmu The Stylist (2020) a i tentokrát mocně přispěla k tomu že jsem si snímek tak užil. Chvíli jsem sice váhal nad tím, jestli šlo opravdu o horor, pak jsem se ale zkusil vžít do hlavní postavy a došlo mi, že to rozhodně horor byl. / Poučení: Sluneční brýle už v noci zjevně nenosí jen pozéři a Terminátor. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na začátku nekrofil, co píchá mrtvolu, pak si to rozdá na párty s obyčejnou holkou a ta se prakticky začne za živa rozpadat. Bylo to dostatečně nechutné a hnusné, aby to bylo právém označené za horor a jsem velice ráda, že zombie se s ní stal až na závěr, protože jinak by mě to ani s poloviny tak nebavilo. Viděno v rámci Výzva 2015 od PetrPan ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem slibně. Nejdříve to bylo takové "zajímavé" a hlavně vás dál zajímá co se bude dít s hlavní postavou. To asi měl být účel a taky se to splnilo. Jenže pak se to začalo tak trošku zhoršovat až se to na konci vážně zvrtlo. Ano, tím koncem myslím poslední minutu. Debilněji ten konec snad ani vymyslet nemohli! Myslím že kdyby film skončil jen o minutu dřív tak bych dal o hvězdičku víc. Konec mě zklamal z toho důvodu, že celý film se vyvíjí zajímavě a zajímá vás co se stane dál. Jaký konec čeká hlavní postavu atd. Jenže oni z ní nakonec udělají pitomou...! No, shlédněte film a asi mě pochopíte i když jste dali vyšší hodnocení než já. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama