Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (125)

ivishka 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbí! Sice průměrně, ale mám slabost pro roztomilé chlupaté veverky a nemohla jsem si tedy pomoct při sledování tohoto animáče (na který jsem se i docela těšila), abych ustavičně nevykřikovala jéhééé ten je ale roztomilý. Ale zpět k věci. Co se mi nelíbilo bylo, že tyto animované filmy už nedokáží nabídnout nic nového. Je to pořád dokola to samé v bleděmodrém provedení kde se spolu naprosto nemožně kamarádí pes s veverkou či mýval s krtkem. Hlavní zápletkou zpravidla bývá to, že všichni vyženou ze své komunity outsidera, který je samozřejmě dobrota sama a nikdy by nikomu nezkřivil ani vousek u čumáčku..Outsider se snaží v krutém světě lidí najít potravu na zimu a neuhynout. Nemusím se zmiňovat o tom, že vše samozřejmě dopadne dobře, protože je to film hlavně pro menší lidičky.... Ale mě se to líbí. Není to sice žádná filmová podívaná - či možná pouze z toho hlediska animace - ale je to milé a oddychové. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili? ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nic proti, ale kopírovatější kopii Over the Hedge snad ani neexistuje. Hodně průměrný animák, jehož průměrnost mi nedovoluje dát tomu ani ty průměrné ***. 86 minut majících pocitově tak 160, i na tu krátkost příšerně protahované a nudné. V podstatě žádný humor a když, tak jen ždímaný. Jediné hezké na tom byly asi jen ty listopadově barevné stromy.. A pak si ještě vzpomínám, že se kdosi divil, co dělá v titulcích ten Psy - no protože "Kanada / Jižní Korea / USA". ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $64,251,541Tržby Celosvetovo $120,885,527Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,500,039 Tržby za predaj DVD v USA $14,096,431║ vývarová zbytočnosť, kde príbeh a ani animácia moc zaujímavého neponúknu /25%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pro nás zvířata je to těžké....... Pár vtipů to má, ale jako celek mě to nevzalo. Někdy si scénář jde svou cestou a přestává fungovat. Podobnost s příběhem "Za plotem" je až moc nápadná ale aby to fungovalo zde musíte přehlédnout řadu výmyslů. Pro děti to bude určitě parádní jízda, ale pro ostatní jen průměrný příběh. Díky, ale příště bez píšťalek a jen lízání. Vydržte závěrečné titulky. Ne kvůli hloupé hudbě, ale kvůli dvou dodatkům na úplném konci. Ještě se trochu zasmějete. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama