Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bez návodu je pěkná komedie o tom, jak být otcem bez zkušeností. O tom jak vychovat dítě, aniž by strádalo. Tenhle snímek vás donutí se zamyslet nad tím, jak je život křehký a jak bychom měli být rádi za každý okamžik štěstí, který se nám dostane. Určitě vás tento příběh dojme i rozesměje. Možná mi úplně neseděl styl natočení, ale jinak určitě výborný film. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko prostoduchá komedie, která lehkomyslně prostřídává dokonale padnoucí fórky s lacinými a trochu infantilními šprýmy, aby se s ubíhajícími minutami oproti všem předpokladům přetavila v pravověrné drama, jehož pointa je jako rána na solar - tvrdá a nekompromisní. Teprve potom dostanete šanci docenit láskyplnou Valentinovu výchovu ... a hloubku jeho vztahu k malé Maggie. ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

A já si myslela, že jeden motiv k dramatu postačí. Tady se toho sejde tolik, že by se s tím normálně vystačilo na pět filmů, kdyby každý ten dramatický prvek, který má být životměnící, měl mít vlastní sequel. Ale co ta délka? Vzhledem k tomu, co všechno by se tam dalo ještě zapravit, tak jako jo, dobrý, tož ale po návratu Julie to jde spíš z kopce. Než aby se člověk pomalu začínal cítit emocionálně, tak spíš myslí na to, jak by někomu pořádně napráskal. Hlavně té dějové lince. Něco tak otravnýho se jen tak nevidí. Co můžu připočítat k dobru je to, že se nesklouzlo k úplný sentimentálnosti, né že by se ta komedie nějak zvlášť projevila, ale ze začátku slušný náběh. Není blbý, když zase zmíním tu délku? Když ono to je fakt nějaký táhlý. ()

golfinka1 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl tento film citovou záležitostí... Jak je životem dáno že i ten největší necita, se umí rozdat , hlavně citově pro svou dceru, kterou mu , dá se říct, seslalo samo nebe. Obdivuhodný příběh o otci a jeho malé dcerušky, kterou musel vychovávat už od plenek, schopný se vzdát jediné věci co kdy dokázal a to dobré kariéry. I přes dost zničující zprávu, vlastně dvě zprávy, se dcerky nevzdá, bude s ní až do samého konce... jen podotýkám, brečela jsem jako želva, proto radím, připravte si kapesníky, protože věřím že ani jedno oko nezůstane suché. Pro mě každopádně za pět hvězd :) ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem jeden z mála v tomhle kině, kdo se po pěti (!) minutách zvedá a znechuceně odchází. Špatně. Zdrhá, mizí, peláší pryč. S pocitem studu, že chtěl na něco takovýho koukat. Naštěstí se o tom, že to bude totální marnost, nepotřebuju přesvědčovat 2 hodiny. Kouknu na sedmdesátiletýho omšelýho tátu desetiletýho kluka a mám více méně jasno. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama