Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem, že tu jednu * ještě ukecám, že to zvládnu, dám to, překonám se, ale tohle nešlo, fakt že ne. Fakt jsem se snažil, monitor je mi svědkem, ale tohle je něco tak imbecilního, že mi zůstává rozum stát nad pětihvězdičkovými hodnoceními a vůbec tou popularitou filmu. Ženská nechá svoje dítě nějakému idiotovi bůh-ví-odkud a zdrhne? Celé následující chování, vývoj i pokusy o humor jsou neskutečné, neuvěřitelné a tak i přesto, že jsem se snažil, jsem rád, že jsem to nedal celé, nedokoukal to a nezavdal tak mozku příčiny vytéct ven očima, protože tady v žánrech ještě chybí něco jako "Leptadlo mozkových buněk". Podívejte se na jakoukoliv jinou komedii o chlapovi, co musí hlídat dítě, protože horší už to být nemůže. Oproti tomuhle prostě nemůže. ()

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

Wow, konečně dobrej film bez typického amerického kliše typu máma se vrátila, zamilovala se do táty a žili šťastně až do smrti bla bla bla. Tohle mělo spád. Chvílema si myslíte že víte co vás čeká a najednou je to zase jinak. No super. I když zrovna nemusím tyhle rodinné filmy, ale poplakala jsem si. ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá mexická verzia filmu "Aj dvaja sú rodina". Teda počkajte, tento film vznikol skôr, takže "Aj dvaja sú rodina" je vydarená verzia tohto filmu. Príbeh je v podstate rovnaký. Príbeh otca, ktorý pre svoju dcéru obetuje všetko, aby na konci čelil možnosti o ňu prísť. Produkcia je obstojná aj keď spočiatku tak nevyzerá. Podobne Andrés Vázquez v úlohe Valentína nie je Omar Sy a sprvu nie je veľmi presvedčivý. Hneď som si povedal, že to je úloha šitá pre Pierra Richarda. Akonáhle sa však Valentín vnorí do úlohy otca a opustí rolu neviazaného mladíka, začne byť jeho výkon uveriteľný. 75% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bez návodu je pěkná komedie o tom, jak být otcem bez zkušeností. O tom jak vychovat dítě, aniž by strádalo. Tenhle snímek vás donutí se zamyslet nad tím, jak je život křehký a jak bychom měli být rádi za každý okamžik štěstí, který se nám dostane. Určitě vás tento příběh dojme i rozesměje. Možná mi úplně neseděl styl natočení, ale jinak určitě výborný film. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Přešaltování z bláznivé komedie do dramatu v polovině filmu, byl zvláštní a nečekaný tah. Je fakt, že první půlka byla docela dost prdlá a až na pár vtípků jsem se nudila. Dokonce jsem přemítala o tom, zda vůbec film dokoukám. Po nekonečně nudných scénách přišel obrat, k vážnějšímu a lepšímu, udržel mě u obrazovky. Bohužel, srdcervoucí konec vše odpískal a vrátil do slabého průměru. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama