Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

czkrikri 

všechny recenze uživatele

Super komedie zajimavě míchnutá s rodinným dramatem. Spousta nečekaných zvratů včetně konce. Výkon Eugenio Debeze je neotřelý a hodně vlastní bez nějakého velkého přehrávání. Začátek je dost divoký, ale po přesunu do LA se film dostává do velice příjemné roviny. Na mexický film se nedá říct jinak než klobouk dolů. Jsem rád, že i mimo hollywoodské škváry vznikají takto kvalitní komedie, u kterých se člověk od srdce zasměje a stejně tak upustí i nějakou tu slzu. Super volba na nedělní večer. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Francúzsky remake som nevidel, ale po tomto už ani netúžim. Kto videl, vie si predstaviť dôvod. Úžasný film s neskutočne silným koncom, ktorý... neprezradím, kto nevidel, nech to napraví. Ako manžel, otec, rodič, ťažko sa mi hovorí, toto som nečakal, bol to tretí film za tri dni s Eugeniom Derbezom, prvý bol Latino Lover, potom Overboard, takže každý, kto filmy pozná, vie aký šok musel byť tretí v rade a to tento. Nebudem riešiť celý film do podrobností, za mňa mal srdce, mal vtip, mal dušu a mal neskutočné emócie na konci. Možno je to vinou osudu, že moja dcérka je podobnom veku ako vo filme, ale nech si o mne myslí kto chce, čo chce, mňa osobne to zasiahlo viac, ako by som si prial a to preto, lebo som absolútne nemal potuchy, o čo pôjde okrem hlavnej premisy. Je to film, ktorého koniec vás prinúti premýšľať o živote, o tom, aký ste vôbec človek, o tom, čo má skutočnú hodnotu a čo nie. Kto toto nepochopil, je pre mňa osobne "bezcitné hovädo" a kľudne sa za to do mňa pustite, je to môj názor a neustúpim od neho. Je to film, ktorý patrí medzi to málo vyvolených, ktorých len prvé zhliadnutie je to pravé, je to ako o prvom dojme, ten je tiež len jediný. Za mňa absolutórium 100% a Eugenio Derbez, ktorý to dokonca režíroval, produkoval a zahral si hlavnú úlohu, je pre mňa odteraz pojem a je mi ľúto, že som naňho narazil prvý raz dva roky dozadu. Ale napravím to. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, být promiskuitní se příliš nevyplácí, protože pak se vám může stát něco strašného - budete mít dceru. Proč je tak promiskuitní hlavní postava filmu, je těžko pochopitelné. Ano, je to chlap, ale jeho vzezření je... no, pokud nějaké, tak iritující. Tenhle muž zjišťuje, že má dceru, a milenka, která dítě porodila, mu potomka nechá na starosti. Základní zápletka mexického filmu je celkem jasná. Místy se snímek až moc snaží hrát na city, místy je komedie vtipná, místy vůbec. Je to takový ten moderní guláš komedie/drama/romance, který ale bohužel nepřinese nic navíc. Průměr možná, ale jen když máte náladu. Z filmu ale opět plyne ponaučení, že někteří lidé jsou prostě svině a záleží jim jen na sobě. Za ten zpackaný, příšerně srdcebolný závěr musím jít ale s hodnocením trochu pod průměr. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

A já si myslela, že jeden motiv k dramatu postačí. Tady se toho sejde tolik, že by se s tím normálně vystačilo na pět filmů, kdyby každý ten dramatický prvek, který má být životměnící, měl mít vlastní sequel. Ale co ta délka? Vzhledem k tomu, co všechno by se tam dalo ještě zapravit, tak jako jo, dobrý, tož ale po návratu Julie to jde spíš z kopce. Než aby se člověk pomalu začínal cítit emocionálně, tak spíš myslí na to, jak by někomu pořádně napráskal. Hlavně té dějové lince. Něco tak otravnýho se jen tak nevidí. Co můžu připočítat k dobru je to, že se nesklouzlo k úplný sentimentálnosti, né že by se ta komedie nějak zvlášť projevila, ale ze začátku slušný náběh. Není blbý, když zase zmíním tu délku? Když ono to je fakt nějaký táhlý. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Přešaltování z bláznivé komedie do dramatu v polovině filmu, byl zvláštní a nečekaný tah. Je fakt, že první půlka byla docela dost prdlá a až na pár vtípků jsem se nudila. Dokonce jsem přemítala o tom, zda vůbec film dokoukám. Po nekonečně nudných scénách přišel obrat, k vážnějšímu a lepšímu, udržel mě u obrazovky. Bohužel, srdcervoucí konec vše odpískal a vrátil do slabého průměru. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama