Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bez návodu je pěkná komedie o tom, jak být otcem bez zkušeností. O tom jak vychovat dítě, aniž by strádalo. Tenhle snímek vás donutí se zamyslet nad tím, jak je život křehký a jak bychom měli být rádi za každý okamžik štěstí, který se nám dostane. Určitě vás tento příběh dojme i rozesměje. Možná mi úplně neseděl styl natočení, ale jinak určitě výborný film. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Já bych snímek "Bez návodu" neviděl tak kriticky. Od začátku je jasné o co vlastně půjde, ale příběh je svým způsobem zajímavý a chytlavý. Téměř dvouhodinové komediální drama by mohl místy závidět kde jaký USA režisér. Občas se divák pobaví, protože těch komediálních scén tam pár je. Zhruba do poloviny vidíme herecký výkon Eugenio Derbeze, který se snaží být svůj a to je velmi dobré, netlačí na pilu a na nic si nehraje. Druhá polovina se sklouzne spíše do dramatu a občas je tlačeno na divákovo city. Ale i tohle v některých místech funguje, nemluvě o závěru, kde při pohledu na Eugenio Derbeze i těm nejotrlejším muže nějaká ta kapka ukápnout. Kdy se mi naposledy dostal do rukou Mexický film? To si ani nepamatuji, a proto tleskám, protože v Hollywoodu můžou závidět .. 7/10 = 79% ()

Reklama

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

Wow, konečně dobrej film bez typického amerického kliše typu máma se vrátila, zamilovala se do táty a žili šťastně až do smrti bla bla bla. Tohle mělo spád. Chvílema si myslíte že víte co vás čeká a najednou je to zase jinak. No super. I když zrovna nemusím tyhle rodinné filmy, ale poplakala jsem si. ()

neowhiterabbit 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo napadá film za přechod z komedie na drama, když má snímek tento žánr v samotném hlavním popisu. Ano, i já jsem nečekal od mexického filmu mnoho, ale už jen to, že jsem neodešel po prvních 30 minutách jako jiní mi bylo divné. Vlastně ne tolik, protože film mě prostě bavil. Neznámí herci (ikdyž u Valentina jsem nechápal, proč na něj turistky tolik jdou (asi kvůli honoráři za roli :-))), kteří umí zahrát perfektně, někdy i líp než filmové celebrity, vás příjemně pobaví, skvělé dialogy, fajn prostředí a výborný střih/kamera prostě zaujmou. I netradiční role kaskadéra děj mile odlehčí a práce v podání Valentina nepřijde tak nebezpečná (ikdyž opak je asi pravdou, že :-)). Ale co se mi líbilo, jakým směrem je vedena hlavní myšlenka filmu, která Vás na konci překvapí (a to myslím doslova), protože dřív na to prostě nemáte jak přijít. Opět chválím výborně dlouhou minutáž, protože skvělý film by měl být i skvěle dlouhý a to tento snímek je. 5 * nedávám až tak často, ale tady jsem se neubránil. Kdo nemá rád snímky z jiných zemí krom tvorby filmů v USA, nechť zkusí tento snímek a v případě nelíbení se - může v nelibosti pokračovat či mi napsat, jak jsem mu doporučil "nepříjemně " zabít tak drahocenný čas...... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prvoplánově předvídatelná sombrero dramedie, která mění barvy jako chameleon v nejlepší formě. Laciná komedie, rodinná komedie, dramatická komedie, pohodová komedie, emoční komedie….bohužel vtipná komedie skoro vůbec. Ale nakonec i z toho Eugenio Derbeze se vyloupl docela sympaťák…i když odstartoval jako ta nejstupidnější kopie Davida Spadea….takže nakonec asi nejvíc na takovou tu lacinější pohodu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama