Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Shadowrat 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Komedie a drama, vtipné a úsměvné situace fantazie střídá drsná realita. Ale o tom to asi je, je to prostě přenesený život do podoby filmu. Nemůžete ho brát příliš vážně a přeci to někdy jinak nejde. Za mě, je to krásný kousek, na který se rád podívám znovu. I když potitulkovou scénu bych s klidem vynechal a nechal raději ještě v klidu doznít závěr filmu. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

A já si myslela, že jeden motiv k dramatu postačí. Tady se toho sejde tolik, že by se s tím normálně vystačilo na pět filmů, kdyby každý ten dramatický prvek, který má být životměnící, měl mít vlastní sequel. Ale co ta délka? Vzhledem k tomu, co všechno by se tam dalo ještě zapravit, tak jako jo, dobrý, tož ale po návratu Julie to jde spíš z kopce. Než aby se člověk pomalu začínal cítit emocionálně, tak spíš myslí na to, jak by někomu pořádně napráskal. Hlavně té dějové lince. Něco tak otravnýho se jen tak nevidí. Co můžu připočítat k dobru je to, že se nesklouzlo k úplný sentimentálnosti, né že by se ta komedie nějak zvlášť projevila, ale ze začátku slušný náběh. Není blbý, když zase zmíním tu délku? Když ono to je fakt nějaký táhlý. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmmm.já si říkala, že jsem už hoooodně podobou variantu jednou viděla ;) A to ta francouzská, která mě tedy dost dostala do kolen :) Toto je taková mírnější varianta. Ale Derbez je pakůň :D A malá Loreto mi tak ohromně připomínala Kristen Bell :) Je to sranda, trošku zajímavě mixlé s tím, že neuměl anglicky a je z pohledu Acapulca. Nicméně - přišlo mi to poměrně přehnané, zveličované a pak hodně rychlé ukončené... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No tak už to tady stokrát bylo, co je na tom? Já viděl stokrát tolik různých věcí, a stejně jsem občas po stoprvé znova překvapený. Třeba jako když mám stokrát za sebou rande s Amerikou, a pak najednou přijde Mexiko. Mohlo by to být kratší, to je pravda, asi jako spousta jiných věcí delších, ale nakonec se to dalo zvládnout i tak, ne? Eugenio je sice bambula jak se patří, ale má kolem sebe tolik chiquit, že si tenhle film nemusím nutně spojovat jen s ním. Propó - kam se poděla Jessica Lindsey? Ozdobička poslední třetiny filmu a není tu o ní ani čárka? To já bych ti teda neudělal. (Challenge Tour 2015, film č.6) ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nějak oslňující. Eugenio Derbez mi tedy do role svůdníka, který střídá milenky raketovou rychlostí, opravdu neseděl. Postupem času se to ale vyvinulo v příjemnou komedii, a i když byly některé vtípky trošku slabší, celkem jsem se bavila. Konec byl nečekaný a překvapivý. Na zadek si z toho nesednu, ale film nebyl špatný. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama