Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před patnácti lety bylo zavražděno deset žen. Pachatel nebyl nikdy dopaden, ale nyní se objevil Lee Doo Suk se svou knihou "Já jsem vrah", ve které se k těmto vraždám přiznává. Z knihy se stává bestseller. Ale detektiv Choi Hyung Gu, který před dvěma roky vraha málem dopadl a na kterého mu zbyla dokonce památka v podobě jizvy na tváři, nevěří, že Doo Suk je pravý vrah. (andiek05)

(více)

Recenze (64)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Chcelo to byť temným thrillerom typu Sedm. V najlepších momentoch to išlo cestou škandinávskych detektívok. Tých s dobrou a prekvapivou pointou. Bohužiaľ všetku úspešnú kreativitu scenáristu zabili túžby po auto-moto akcii. Popieranie fyzikálnych zákonov, nedoladené počítačové triky a ich celkové až komediálne-Jackie Chan ladenie robili z detektívky lacný popcorn. Navyše sa miestami vyskytujú až nevhodne odľahčené scénky. V správnych rukách sa dal potenciál zápletky zúročiť oveľa lepšie. Mohlo sa kľudne hovoriť o novom "Oldboyovi". ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že když už se v těch bambusových hlavách vylíhne opravdu originální a kulantní námět s výbornou pointou, musí to opět alespoň trochu zprasit poťouchlým, ťamanským čurákováním a debilní, antifyzikální akcí alá Džekí Čen. Nebo se možná pletu a ti rýžožrouti jsou opravdu natolik viskózní, že se dokáží v pohodě přisát na kapotu stopadesátkou jedoucího Hyundaye, dělat na něm půl hodiny piruety a ještě sem tam přeskakovat z ítřicítky na ípětačtyřicítku, aby moc nepodřeli lak? No nic, v nejbližší době si zkusím skáknout z fotrovy Oktávie na bráchovu Kiu a o výsledcích testu vás budu informovat, poběží li na chirurgii internet. Nicméně, Ďábla jsem sice znovu neviděl, až na ty opičí poťouchlosti, které z thrilleru o masounovi dělají tak trochu Božskou relikvii, je to opravdu excelentně natočeno a ústřední idea s vyústěním je rozhodně lepší, než špatně uvařený pes. Tudíž se jedná o historicky třetí korejsky film, který se nebojím s přimhouřenýma, šikmýma očima s klidným svědomím očtyřkovat a ten lidoop, co mi to doporučil, si u mě alespoň trochu spravil kredit za Izo.. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle asi rozdejchá jako celek málokdo ... A kdo nemusí Asii tak už asi vůbec ne. Tak šílenej mix žánrů jsem už fakt roky neviděl a to ani v Korejský produkci. Film, který působí jako akční krimi thriller se neuvěřitelně rychle žene celé dvě hodiny kupředu a střídá romantické, dramatické, rodinné, milostné a zejména komediální prvky jak na běžícímpáse. Akce neuvěřitelná a to myslím tentokrát opravdu opakuju znovu: "AKCE NEUVĚŘITELNÁ"!!! Spousta důležitých postav, překroucení děje několikrát ve spirále, no mazec největší tohleto!!! :-)) Každopádně se mi to fakt líbilo, to za prvé, a nejlepší je stejně úplnej začátek, akční střet dvou úhlavních nepřátel - honička v dešti a souboje, fakt super choreografie!!! ()

haj 

všechny recenze uživatele

Slušný výrazně odlehčený akční krimi-thriller, jehož hlavním problémem je nejednoznačnost žánru, kterým se chce ubírat. Vše začíná jako temný thriller o pátrání po sériovém vrahovi, ale do toho se přidá pár scén a zejména postav, které působí i značně komediálně, odlehčeně a místo ojedinělých komorních akčních scén nám tvůrci servírují divokou akční hollywoodskou zábavu se spoustou cool záběrů, takže výsledkem je značně pestrý mix, který nabízí od všeho trochu. Rozhodně se nejedná o film ve stylu I saw the devil nebo No mercy. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená záležitost, z které může být člověk v první půlhodině srna, ale jakmile se dostane k jádru pudla, tak zapomene vnímat čas. A jak se začne blížit konec, tak zapomene i čí je. Dokonalý obrat v ději, který jsem opravdu nečekala a realistické finále. Jediné, co mě nebavilo byly honičky. Ne že by mi vadily ony jako takové, ale na můj vkus byly až příliš dlouhé a hlavně ta první přitažená za vlasy a až moc odporující fyzikálním zákonům. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno