Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nové zábavné hře moderované Martinem Dejdarem se utkají tři generační týmy populárních osobností. Pod vedením kapitánů Kamily Magálové, Jana Budaře a Marty Issové budou soutěžit o to, která generace je nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se opakovat, ale Česká televize opravdu nemohla pojmout rok oslav svého šedesátiletého výročí trapněji a nedůstojněji, než jak činí všemi těmi pseudopořady, jejichž kvalita odpovídá faktu, že se nesmyslně snaží kopírovat a vykrádat nápady svých neveřejnoprávních konkurentů !! Navíc asi někomu nedošla zásadní věc, že zlatá éra televizních soutěží je, jak doufám, nenávratně pryč, protože ji z obrazovek vytlačily všechny ty ještě otravnější reality show, talk show, talentové "konkurzy" a jiné zhovadilosti !! A tak si tentokrát vypůjčila pár nápadů z jiného výkalu televizní zábavy Máme rádi Česko TV Prima a narychlo ho zabalila do rádoby zajímavého cáru tv programu s nostalgickým názvem Zlaté časy !! Co budeme dělat ?? Soutěžit, ztrapňovat se a hlavně vzpomínat na "komouše" a dobu, která byla podle mnohých s krátkou pamětí tak úžasná !! Ovšem každých deset minut musíme divákovi připomenout, jak ironicky to myslíme a všichni se tomu hurónsky zasmějeme !! Hlavně Dejdar jako by ani nevěděl, za jakou stranu zrovna kope !! Nehledě na to, že většina jeho "vtipných" hlášek a komentářů hraničí s naprostou trapností a moderátorským průjmem.. Když připočteme tu spoustu hrozně "cool" a legračních vychytávek jako časomíry v podobě žrouta knedlíků či žongléra, divím se, proč to celé rovnou nepošlu do horoucích pekel spolu s ostatními odpady !! Občas se člověk aspoň pousměje, když někdo ze soutěžících náhodou utrousí něco vtipného, nebo spíš prokáže své základní neznalosti.. A mimochodem hádání seriálových či filmových znělek mě vždy bavilo..;) Nicméně sledovat tuhle hrůzu více než jedinkrát mi působilo hrozná muka, a já tak nemůžu jinak, než jít s hodnocením pod bod mrazu.. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% - Děs běs. Vůbec jsem nepochopil, co mně to mělo přinést a nabídnout. A to neuvěřitelně amatérské papundeklové studio! To snad všechny soutěže z 80. let vypadaly profesionálněji. Navíc, jak se nakonec ukázalo, to vlastně ani soutěž nebyla. Tak co to tedy bylo? I když mi Bouček & his boys v Máme rádi Česko taky přišli trapní, aspoň to má prvky show. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Obtěžovat v sobotu večer na veřejnoprávní televizi podobným formátem pamětníky časů, kdy v totožném čase diváky bavili legendy jako Abeceda, Televarieté, Možná přijde i kouzelník nebo Šaráda, by se dalo nazvat diletantstvím s velkým D. Pořád narážíme na nové formáty zábavných či soutěžních relací, které svým jepičím životem poukazují na nedostatek invence jejich tvůrců. Své image si špinící Martin Dejdar (kterého má jinak celkem rád) už neví, kam by vlezl, nemluvě samotném schéma pořadu…..co dodat? To snad už i Novácké víkendové večery v režii Petra Novotného nebo sourozenců Gondíkových měly větší hodnotu!!!!???!!!??? ()

Mrs.Christie odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by to nebylo tak trapné, kdyby to neuváděl Dejdar, který se pitvoří a myslí si, že čím hlasitěji bude mluvit, tím bude zábavnější. Trochu mi to obsahově připomíná "Blafovanou", tedy televizní hru, kterou měl uvádět Joey Tribiani v Přátelích. Jenže v Přátelích to bylo myšleno v nadsázce, tohle asi vážně. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama