Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

? Tak tohle šlo absolutně mimo mě. Hodně zajímavé téma, uchopené tím nejvíce podivným způsobem, jak to jen šlo. Audiovizuál je takovej jak kdy, střelba zní monumentálně a i zvuk jako takovej, je skvělej, za což dávám jednu hvězdu. Ale jindy, ty barvičky, efekty, apod. působí to bezzubě. Akční scény jsou fajn, ale vše se děje tak nahodile, že to působí nezáživně. Hereckej ansábl lákavej, ale scénář jim nedovolí vyniknout. Film má dost brutální kontrasty, kde ty negativní, přebíjejí veškeré klady. Prvních deset minut působilo nadějně, ale pak se z toho stala divná patlanice. I prostředí, dialogy apod. vše působí mrtvě v tomhle filmu. Jo a ještě musím zmínit soundtrack v tomhle filmu - CO TO MĚLO BEJT. Ty podivné, zvukové cosi, co tam hulákají.... :D střih je totálně nezvládnutý, nenavazující a některé momenty se vystřihnou úplně, zejména ta pěší honička tím lesem. A jinak, takhle bezzubě uchopit schizofrenické téma....achjo. Nefunguje to, protože to spíš působí jako popcornovka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychologický akční thriller od Dante Lama. Kinematografie je parádní, perfektní vizuální efekty, spousta krve, nádherná kamera, co se týče zpracování, tak Dante Lam nemůže být kritizován, ale příběh mi přišel až moc podivně překombinovaný, ostatně to skoro vždy když se jedná o schizofrenii. Druhá půlka v mých očích lehce ztrácela tempo oproti předchozí hodině a Nick Cheung nedostal tolik prostoru, kolik by si zasloužil, protože ten herec je sakra charismatickéj a úžasnéj! Celkově je to však velmi vzrušující a místy až hororově podaná akční jízda. 75% PS: Film se může pyšnit největším počtem upálených lidí zaživa, co jsem kdy ve filmu zhlédl. Doporučuji! ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt úúúžasný!!!! Vizual, hudební doprovod, snová atmosféra = SKVOST!!! ... brutální, dějově vymazlený, psychologicky extrémně náročný !!! Mix hororu s akčním filmem v tak "jemně" prolnuté formě jsem neviděl ani nepamatuju !! Za mě plnej počet prostě !!! 5/5 ... a kdo to nechápal a ztrácel se v ději, měl by příště přestat používat tlačítko na přetáčení filmu kupředu ... Prostě Asie jak má být ... ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Ať už jde o kameru, efekty, akci či celkový look na filmy Dante Lama je vždy radost pohledět. Se scénářem to bývá ale zpravidla horší. Dante Lam však tentokrát klasický recept hongkongských krimi thrillerů opepřil prvky skoro až psychologického hororu a filmu tu náramně prospělo. Druhá polovina místy sice klopýtne ale zápletka si hlavu i patu (výjimečně) udrží. Daniel Wu film zkušeně táhne a role mu sedla natolik, že skoro až zastínil tradičně bezchybného Nicka Cheunga. Efekty, akce a look tedy tradičně parádní. Skvělá je zejména úroveň, které se většinu času pohybuje na hranici over-the-topu a když ji pro efekt účelně překročí je nemožné to filmu zazlívat, protože Lam to umí prodat tak aby to prostě vypadalo cool. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komorna psychodrama kombinovana s klasickym akcnym blockbusterom. Mohli z toho byt 2 skvele filmy ale dokopy to prilis nesedi a vysledok pôsobi rozpacito. Co je skoda, lebo Daniel Wu, Nick Cheung a Liu Kai-Chi predvadzaju skvele vykony. Zamrzi len prekvapivo nevyrazny a trochu zbytocny Andy On. Co sa tyka akcie, tak ta je velmi solidna. Velkolepa a prehladne natocena. Otravne pôsobie len niektore nekonecne spomalovacky a miestami prilis ocividne a nekvalitne triky. Vysledok je dost zvlastny a odporucam ho hlavne ak mate radi spomenutych hercov alebo si potrpite na nejaku tu kvalitnu prestrelku. 6/10. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama