Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo se bojí, nesmí k Čechovi! František Ringo Čech a jeho nový pořad plný odvážných dotazů a zajímavých hostů (oficiální text distributora)

Recenze (29)

Lockeroom odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Ringo Čech vtipný být umí, ovšem v tomto pořadu bylo víc hrůzy než v Texaském masakru motorovou pilou. Historky typu, jak jsem se posral ve výtahu, otřesné výstupy Maděriče a Klukové a vyprávění bodrého socana Jandáka o hodném Jirkovi Paroubkovi. O Kohákovi jsem měl vyšší mínění........ No, díval jsem se naposled ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Barandov je jako stanice ojedinějej a jedinečnej v tom, že jakýkoli vlastní pořad který nasadí je nehorázná hovadina a tenhle není vyjímkou ani v nejmenším, Ringo je možná dobrej jako host, ale na moderování se hodí asi tak jako jednotlapý medvěd brtník s bifokální poruchou na pozici porodní asistentky pro přestárlé matky, dále je tu naprosto nevhodné publikum (když chce někdo dělat talk show, nesmí publiku platit, výsledek je pak vždycky na hovno) a vrcholem všeho jsou výstupy jedné z nejnenáviděnějších osob na čsfd Sypala, které jsou zenem trapnosti a vyvolávají úpornou touhu bolestivě mrzačit všechny na pořadu se podílející. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl to štěstí, že jsem viděl díl s Janou Kratochvílovou, která ten pořad trochu zvedla. Jinak souhlasím, že se jedná o velmi trapnou záležitost a tu jednu hvězdu dávám jen z nostalgie. Měl jsem totiž rád F.R.Čecha v době, kdy hrával s Jiřím Schelingerem. Tyto doby jsou už ale nenávratně pryč a tak se Franta takto ztrapňuje, aniž by o tom věděl. Franto, myslím, že Jirka by se za Tebe styděl! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kdopak by se Čecha nebál? Než tento očekávaný a potvrzený destilát trapnosti a debility, další z prudce genitálních počinů TV Veškrnov, radši se nalokám do bezvědomí Okeny. Férově však musím uznat, že v pravidelné nabídce Barrandova se nachází i několik horších fekálií a třeba si v téhle talk- žumpě občas zaplave i nějaký ne úplně pitomý host, proto Frantíkovi Pako Čechovi jednu smrdutou půlhvězdičku ublinknu. 10% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pane Čech proč????????????????????????????????????????????????????????????????? Já osobně mám „Ringa“ a jeho, pro někoho vulgární, obskurní nebo sexistický, humor více než rád, ale……!!!!! Ale jako hosta některého z pořadů jeho kolegů (třeba Karla Šípa)……tam se mu dostane jeho patnáct minut slávy, on se „vykurvuje“ a za půl roku repete. V téměř hodinové stopáži obklopen vysloužilci nováckých estrád (Martinák, Maděrič, Sypal atd.) bohužel připomíná Ivana Mládka v nejslabších letech……a to uznáte samy, určitě není zrovna lichotivé přirovnání. :( ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama