Reklama

Reklama

VOD (1)

Policista Jack Stone byl zatčen za vraždu svého kolegy a přichází do kriminálu, kam poslal mnoho zločinců. Celé vězení ovládá ruský mafián Balam, který má prsty ve vraždě Jackovy manželky a dcery. Jackovou jedinou touhou je dostat se k Balamovi a pomstít se... (TV Prima)

Recenze (52)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Tak tohle mě hodně mile překvapilo. Už podle upoutávek jsem tomu dával velkou naději a v tom, že to má ambice solidního akčňáku, jsem se nespletl. Doplh spíše ve vedlejší roli, avšak hrál obstojně. Nejvíce mě však potěšil Matthew Reese. Má zajímavé charisma a herecký projev. Také je na tom fyzicky velmi dobře a toto skvěle zúročil. Kupodivu to nemělo debilní děj a dialogy. Jelo si to celou dobu to svoje (tj. akce, bitky, bitky a zase akce) a fungovalo to až do konce. Nestydím se za silné 4 hvězdy. PS: Dabing Primy - no problem for me. Zejména pan Jan Kolařík mi na Matthewa Reese seděl skvěle. Co jsem se koukal, tak v původním dabingu (od JOJ-ky) ho mluví Zdeněk Podhůrský, což dle mého není ideální spojení. 77% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko,které na první shlédnutí docela funguje, napodruhé bych hodnotil méně neboť je v tom spousta nesmyslů. Vydržel jsem do konce jen kvůli skvělým bitkám, ale vcelku je to blbina. Stárnoucí Lundgrén dělá jen uklízeče, takže v hlavní roli celkem nevýrazný Reese. A nemám rád, když má film několik rúzných názvů, pro mě je to prostě originál Riot. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem ani šajn, že tenhle film existuje. S velkou opatrností jsem to zkusil a hele! Výsledek stál za to. Jistě jde o béčko jak vyšitý. Je zde vidět, že peněz na zbyt nebylo, ale byly vyžitý opravdu slušně. Dolph je zde za vedlejší postavu, ale není třeba se obávat. Jeho postava dostane prostoru dost a bude velmi důležitá. Stejně jako bloncka u které jste vlastně nevěděli z jakého důvodu tam co vyvádí. No a hlavní postava? Reese jako herce neznám, ale zde své "herectví" zvládl přesně v ranku v jakém je celý film. Výraz drsňáka střídal s výrazem pokerového hráče bez emocí, který už má jen jeden cíl. No a teď něco k akci. Choreo bylo až příliš viditelně krokově nacvičené, něco jako filmy s Chanem v jeho kung-fu filmech, ale bylo velmi dobře natočené a člověk rád viděl, že se postavy rvou "doopravdy" a nedělá to za ně střihač. Za po dlouhé době fajn béčko dávám 69 procent. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza jak tu někteří píší, to nebyla. Prostě průměrná akční podívaná z vězeňského prostředí. Dolph Lundgren tu navíc hrál až druhé housle a vedlejší role „uklízeče – tajného“ mu seděla. To jeho blonďatá parťačka Danielle C. Ryan se mi docela líbila. Hlavní hrdina Matthew Reese si nevedl vůbec špatně, některé bojové choreografie nebyly vůbec špatné (jasně našlo se tu i pár vyloženě směšných), nechyběly logické chyby i vyloženě trapné situace, ale těch mají průměrná béčka hafol – i ty legendární… ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádného Shakespeara, ale příběh je i na akční béčko krajně prostoduchý (obzvláště mimo mříže lapáku), Matthew Reese má kouzlo osobnosti muže z reklamy na Voltaren gel a kontaktní souboje působí až příliš strojeně (za všechny kuchyňský Pussy Riot). To už byl přesvědčivější manažer podlah Lundgren s mimikry sluhy Igora.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jack Stone (Matthew Reese) má při závěrečném boji proti hlavnímu padouchovi velkou krvavou ránu nejdřív na pravém boku, poté na levém boku a nakonec opět na pravém boku. (Kodousek)

Reklama

Reklama