Reklama

Reklama

Obří dobrodružství Toma a Jerryho

  • USA Tom and Jerry's Giant Adventure (více)

Tom a Jerry žijí v pohádkovém zábavním parku společně s Jackem. Ten se s pomocí svých kamarádů zoufale snaží zachránit park ze spárů chamtivého milionáře. Díky kouzelným fazolím se trio hrdinů vypraví do čarovné země, kde vládne zlý obr. V této převyprávěné klasické pohádce o Jackovi a kouzelných fazolích se naši staří známí, kocour a myšák, opět nenechají ani chvíli na pokoji, zatímco se snaží pomoci malému Jackovi, majiteli pohádkového zábavního parku, jemuž hrozí krach. Všechno se ale rázem mění, když z hrstky kouzelných fazolí vyroste obří, do nebe sahající fazolový stonek. Ten zavede hlavní hrdiny Jacka, Toma a Jerryho na dobrodružnou cestu, kde se pokusí získat husu, jež snáší zlatá vejce. Přesvědčte se sami, jaká nebezpečí a lotroviny potkají naše trio hrdinů na cestě k vrcholu obřího stonku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

sten32 

všechny recenze uživatele

Príšerná animácia, suché a miš-maš rôznych rozprávok dokopy. Dokonca ide o vykrádačku samotných starších častí, kde sa už čarovná fazuľa s obrom objavili. Musím ale dať 2* za pár dobrých vtipov. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ukradli Toma a Jerryho! Přidali k němu Jacka s fazolema! Nic nového nevymysleli! Pokud si myslíte, že uvidíte Toma a Jerryho, budete zklamáni. Tenhle film je bezduchým mixem několika popletených pohádek, ve kterých se nějakým nedopatřením či spíše zlým úmyslem ocitl i legenární kocour s myší. Kromě ošklivé animace (nic se nevyrovná původním kresbičkám Hanny-Barbery) neuvidíte v bitkách myši o kocourem nic, co jste v nějakém dílu ještě neviděli. Oba si vjíždí do vlasů jen velmi krátce na začátku. Ruce pryč, milé děti! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Byla nebyla kouzelná krajina.......měla i obrovské parkoviště.....u silnice 33 nebo 66........ CHYBA VE FILMU: Vypravěč na začátku příběhu povídá, že v parku zůstala jen dvě zvířata. Kočka Tom a myšák Jerry. Jenže okolo 6 minuty se tu objeví i kráva Hermiona.......Hned opráším lízátka. Obrovským nedostatkem příběhu v České distribuci je, že písně nejsou, pro děti, přeložené do Češtiny. Dalším problémem je, že prostě Tom a Jerry vyžadují své krátké grotesky, plné vtipu a akce. Tohle se táhne jako do nebe vyrostlá fazole. Uzpívané dobrodružství je nudné. CITÁT - Pane superobře...... ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

  • Vypravěč na začátku příběhu říká, že v parku zůstala jen dvě zvířata. Kočka Tom a myšák Jerry. Jenže okolo 6. minuty se objeví i kráva Hermiona. (Terva)
  • Jedná se o poslední film dodaný na trh společností Warner Bros Video. Od 1. května 2014 se společnost přejmenovala na Warner Bros Intertainment. (Terva)

Reklama

Reklama