Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kuroki Tomoko právě nastoupila na vysokou školu. Je velice krásná, talentovaná a chytrá. Tak jak to, že ještě nemá ani jednoho jediného přítele či kamaráda? Asi to bude tím, že si většinu věcí jen vysnila nebo přebrala z počítačových her o randění. Ve skutečnosti je velice tichá a málokdy s někým vůbec promluví a když, tak jen něco zamumlá, zpraží dotyčného děsivým pohledem štěstí a uteče. Ale přesto se chce změnit, aby nebyla jen nekonečně neoblíbenou a ošklivou holkou, se kterou nikdo nechce nic mít, ale aby měla normální vysokoškolský život se vším všudy. (Tsukikage)

(více)

Recenze (20)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na Kuroki Tomoko jsem byla hodně zvědavá, protože není prostě hrdinkou, se kterou se v anime světě potkávám každý den. Nebo jsem si to alespoň myslela. Uznávám, že parodie se tomu nezapře a že tohle autor uměl skvěle (například na slavnou scénu z Death Note), ale prostě Tomoko mě nezaujala: naopak mi byla děsně nesympatická. A to ještě víc umocnilo, když jsme pochopila, že nemá žádný vývoj. Co je v prvním díle, je i v tom posledním. Neustálé opakování téhož schématu mě tady nenadchlo, vlastně mě spíš odrazovalo. Další sérii jednoznačně říkám ne. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Konečně něco depresivního, zábavného, bez nějakého prince a s velmi dobrou hlavní postavou. Nejspíše nejlepší za sezónu Léto 2013. (komentář bude doplněn). || Edit 3.1.2015||: Koukám, že jsem komentář nedoplnil. Ani se nedivím. Watamote jsem totiž nedokoukal, začlo být až moc stereotypní, žádné překvapení, vyústění, závěry, poučení nic. O tom to také být nemělo, ale... Možná že "by" mělo. Prvních pár episod bylo opravdu vcelku prima, avšak něco se muselo stát (už si moc nepamatuji) a pro nudu jsem nedokončil. Proto hodnotím 60% ()

Reklama

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Chudák Tomoko. Není to žádná princezna a vlastně ani nemá žádného prince… Nemá totiž vůbec nikoho. Zajímavý seriál s dosti netypickou postavou. Její fantazie vás bude udivovat, její nápady vás budou bavit, ale pořád vám ji bude moc líto. Jsem rád za ten závěr, takhle by to podle mého dopadlo i ve skutečnosti… PS: Velká poklona patří hlavní seyuu, ten její zmačkaný hlas byla radost poslouchat. ()

John8 

všechny recenze uživatele

Skvělé a velice vtipné anime o ušlápnuté dívce, jejím pohledu na svět a smělými pokusy o získání popularity. (Mírně mě znepokojilo kolikrát se Tomoko podařilo abych si řekl "Jo, to znám", ale pak jsem se dozvěděl že je k tomu toto anime zkonstruované :D) Tak i tak, vtipy jsou pomalé, ale doručení je velice chutné. Občas mírně zaskočí milou, hřejivou scénou či malou výhrou které jsou o to působivější. Konec téměř neexistuje, ale očekávám pokračování. Styl kresby je mírně neuhlazený, ale po chvíli nijak neruší. Mohu jen doporučit. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Epizodická, občas vtipná, občas spíš až smutná komedie bez nějakého hlubšího příběhu, ale zato plná narážek na ostatní anime, která rozdělí diváky na dvě strany. Jedni budou pokyvovat hlavou a s hlavní hrdinkou soucítit, protože se v podobných situacích v životě sami ocitli; druzí nepochopí jak někdo mohl vytvořit tak otravnou a neschopnou postavu, která ani není schopná projít nějakým vývojem a poučit se, protože překonat svou asociálnost je přece úplně jednoduché. Já sama jsem se s představitelkou sžila hned, neb jsem to úplně já když mi bylo 14. I ten bratr sedí. Animace je skvělá, opening zavádějící, hlavní veselý ending se dobře poslouchá, z těch ostatních mě příjemně přikvapil ten od Hatsune Miku. 7/10 ()

Galerie (313)

Reklama

Reklama