Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává jednoho léta roku 2015 v japonském městě Tachikawa. Toto město již delší dobu ochraňuje tajemná organizace, jejíž členové si říkají Gatchaman. Tito válečníci bojují zpravidla proti mimozemšťanům a to za pomoci speciálních válečnických oděvů, které jsou manifestací jejich duševní síly. Anime se zaměřuje na novou členku organizace, energickou a věčně optimistickou Hajime Ichinose, která vnáší mezi ostatní členy svým chováním poměrně slušný chaos. Děvče plné optimismu totiž nechce s mimozemšťany bojovat, ona se je snaží pochopit a domluvit se s nimi. Navíc se objevuje v nejméně vhodnou dobu, kdy budou muset naši hrdinové bojovat s velmi nebezpečným mimozemšťanem Bergem Katze, který již zničil několik planet a Země je další na jeho seznamu... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přidat a potvrdit, že i mě to hodně překvapilo. Místy je to barevné jako karneval v Riu a má to i podobně živou a lehce bláznivou hudební stránku. Má to neuvěřitelně šílené charaktery, kdy jsem si říkal, že Hajime musí něco brát, Utsutsu je zralá na cvokaře, hlavní záporák stejně jako O.D. jsou taky utečenci z nějakého ústavu a hlavní mužský hrdina Sugane jako by tam vlastně ani nebyl. Prostě autoři tohohle díla museli mít o pár koleček navíc a jediné co k tomu můžu říct je, že jsem za to neskutečně rád! Oblíbit si šíleně optimistickou Hajime byla otázka pár chvil, zamilovat se do roztomilé a zvláštní Utsutsu, tomu se prostě nešlo ubránit a i většina dalších postav byla buď neskutečně sympatická nebo alespoň roztomilá a nebo minimálně vtipná. Prostě se mi líbil i Pai-pai i když tyhle "maskoty" zpravidla moc nemusím a že mě nejvíc budou bavit O.D. s Katzem, kteří vypadali jako když se zrovna vrátili z šapitó nějakého šíleného cirkusu, to jsem nečekal vůbec. Navíc ono to není jen něco šíleného, ale páni autoři si velmi šikovně pohrávají s opravdu zajímavými a velkými tématy jako je nebezpečí sociálních sítí, podstata hrdinství, ideální společnost... Zkrátka je to šíleně geniální a zároveň geniálně šílené a já si to užíval do posledního dílu. 9/10 ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Anime docela překvapilo. Animace krásná, hudba úžásná (OST si pouštím docela často). Moc se mi líbili přeměnění. Osobně bych vylepšil příběh, který se mi zdál trochu slabší. Jinak anime ukazuje, jak se může zvrtnou sociální síť. Se budeme jednou divit až FB bude vládnout :-D Druhá série byla ohlášena a už se těším. 70% ()

Reklama

Galerie (72)

Reklama

Reklama