Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (více)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Debustrol v jedné písni o policajtech zpívají: "Noční šichta bejvá občas nuda." To pro tuhle policajtku ale vůbec neplatí. Ta se fakt nenudí. Last Shift je spíše záležitost nervů, než strachu. Ale působivá záležitost. Jen škoda té přemíry samoúčelných lekaček. Od jistého okamžiku jsem se bál, jak to dovedou ke konci, ale musím uznat, že z toho v závěru vybruslili hodně ucházejícím způsobem. Přidejte k tomu velmi sympatickou hlavní hrdinku, pozitivní střídmost a vyjde slušný kousek. 3.5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bohužel ve finále spíš psycho a mysteriózní, než-li klasický atmosferický horor a to je strašná škoda.Po několika recenzích jsem od toho čekal určitě něco jinýho.Hlavně jsem doufal, že hlavní hrdinka bude chodit po velký a prázdný policejní stanici o několika patrech a budou jí děsit všelijaký démoni, jelikož banda fanatiků otevřela nějakou bránu pekla a ona to je pravda bohužel jen z části.I když režisér filmu výborně pracuje s hudbou a zvukem a umí vykouzlit místy děsivou atmošku, strašení je strašně málo a jezdící židle či mizející opasky se zbraní a opakující se naříkavé telefonáty nepovažuju za nic děsivého.Hlavní hrdinka je sexy a v uniformě vypadala naprosto k sežrání, což bohužel občas evokovalo to, že tam každou vteřinou vlítne Tommy Gun v uniformě SWATu a začně jí zběsile brousit na stole.Místy atmosferické, místy o ničem, čekal jsem bohužel víc a konec nemá cenu snad ani komentovat, další americký hororový spláchnutí na přesdržku, ale v rámci letošní žánrový produkce ucházející.65%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

S mottem, že ženským to v uniformách sluší, vyrukoval neznámý režisér s průměrným námětem, kterak má jeden policejní nováček pohlídat prázdnou policejní stanici. První půlhodinka je moc fajn, divák je napjatý, celé je to slušně nasnímané a uchopené, jelikož tyhle zdi asi vážně nasály čiré zlo. Tam to zaskřípe, tam dělá problémy jeden bezdomovec, tam zhasne světlo, tam zazvoní telefon. Budování napětí je velmi povedené. Jenže jakmile pochopíme, že tihle tvůrci se vydali duchařskou cestou, začne se to celé bortit jako domeček z karet. Tedy alespoň u mě, který duchařiny zrovna nevyhledává. Nicméně za tu atmosféru chválím.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Funkční devadesátiminutové duchařské strašení. DiBlasi v dané stopáži stihne využít snad všechny známé způsoby, jak duchařina může strašit (telefonáty, zhasínání světel, sluchové halucinace, zavírání a otevírání dveří, strašidelná zjevení, nestrašidená zjevení, která se strašidelnými teprve ukážou atd. atd.), aniž by některý z nich použil nějakým zajímavým způsobem (snad kromě té scény s baterkou, to bylo dobrý). Obsahově je to zkrátka to samé jako každá druhá duchařina, která může skončit buď jedním, anebo druhým způsobem, takže o překvapivé pointě se také úplně mluvit nedá. Spíš mi ten film přijde takový ambivalentně neukončený a nedořečený, že existuje možnost vyložit si závěr prvním i druhým způsobem. Ať tak nebo tak, není Last Shift nic objevného, o čem by se mělo v budoucnu mluvit. Jako Bluray / video release ale myslím nezapade, ba naopak mezi podobnými filmy poměrně upoutá, protože po řemeslné stránce je schopný a atmosféricky nadprůměrně funkční. Palec rozvážně nahoru. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Nekoukal jsem na trailer, takže jsem vůbec nevěděl do čeho jdu. Po prvních pár minutách jsem si říkal, že to bude snad i dobrej "police station ivasion". Omyl. Byla to nabitá duchařina. Atmosféra uzavřené policejní stanice naprosto bezchybná. Toník dokázal, že i v pár poloprázdných místnostech se dá natočit pořádně creepy horor. Jen lekačky byly docela laciný a předvídatelný. Enyvej se mi to líbilo a Juliana byla hodně sympatická. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama