Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Poměrně standardní horror tak za 3*, ale přidám jednu za kameru, protože ta se opravdu povedla. Obzvlášť u scény s jeleny v lese to byla paráda. Taky nesmím zapomenout na další obsazení Zacha Gilforda do hlavní role, což je v mém manuálu pro posuzování filmů velké plus :-). Taky mám chuť to trošku nadsadit jako protiklad některým zcela nesmyslně přehnaným odsudkům, které tomu tady dali jiní. Celkem za 4*. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Porod jako demoliční derby aneb zavolejte porodníka a statika (!!!) Ďábel by byl býval frajer, kdyby se kolem něj nemotalo tolik pošuků, co si rádi malujou symboly po zdech, čichaj popel a zapomínaj, že i pán temnot kdysi míval své kouzlo, tedy když se ještě držel plíživé mystiky. Allison Miller si démon vyčíhal v Klokánku, jako Katie Featherston, která má ale větší prsa a ve své podstatě je mnohem víc nesnesitelná. Hlavní problém Devil's Due vidím v tom, že se urputně snaží gradovat, ale nedokáže překvapit. Pokud se kdysi dávno kolem Rosemary pozvolna stahovala smyčka, v případě ďáblova zplození zkouší ambiciózní prostřední půlhodinu uškrtit přetaktovanou závěrečnou desetiminutovkou. Nikdo ani nezkouší rozklíčovat události kolem hlavní hrdinky a namísto toho raději stupidně vysvětlují, proč jsou jako náhodou všude kamery. Jasně, už se myslím přejedly, všechny ty FP pseudorealistické záznamy a pakliže byl v The Devil Inside ďábel ve výrazový křeči, tady zůstal jen u pár lehkých kontrakcí. Jinými slovy, tohle je přesně ten horor, u kterého je velmi snadné čekat mnohem víc a děsně těžké přijmout jen o málo víc než nic. Zívání bez atmosféry s popraskanou omítkou, u mě za [final rate: 35%] ()

Reklama

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Běžte už s těmihle ďábly, démony a vymítáním ve FF podobě do prdele. To Vás vážně baví furt dokola omýlat zajetá klišé, držet se stejné příběhové kostry a pořád natáčet ty samé debiloviny. Začátek nuda, prostředek jedna akce a finále úplně na odpad ? Jako vážně ? Ženská je oplodněna, ani neví jak, chová se divně a samozřejmě u toho nechybí kamera. Je to nudné, nezábavné a prostě ultratrapné. Nekoukejte na to, prosím. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas jeden z ďalších pokusov o Found Footage,ktorý nielen ničím neprekvapí ale ani neukáže nič nového.Nemusím tu ani rozpisovať na aký film sa tento podobá,to každý pochopí.Asi dve scény mali aj atmosféru ale to asi bolo tak všetko,čo tento film dokázal.Niektorých momentoch to bolo efektné a aj lakačky boli pár krát na tom správnom mieste.Kamera po vaččinu filmu bola roztrasená a niekedy som ani nevidel čo sa tam deje.A to finále nesie v sebe chaotickosť a organizovaný bordel. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kritika padá hlavne na opäť ( už koľkýkrát ) použitý found footage style, ktorý už vážne začína unavovať. Štýlom, poďte so mnou na hajzel a ja nasmerujem objektív priamo na análny otvor, aby ste videli naozaj všetko ( obrazne povedané ), sa odvíja celý príbeh plný neoriginálností a klišé. Ale aby som podobne, ako kolega J*A*S*M prehlásil, nie je dôvod byť tak prehnane kritický. Ako hororová jednohubka obstojí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama