Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Menšie mesto v USA zasiahne správa o tom, že sa objavil zvláštny vírus, ktorý je nebezpečný a nákazlivý. Vedci nedokážu vysvetliť, o aký vírus sa jedná, a tak oblasť uzatvoria a vyhlásia karanténu. Pre tínedžerov je to perfektná príležitosť dobre sa zabaviť, lenže uprostred zábavy sa objaví nakazený. Vírus sa rýchlo rozširuje a spôsobuje extrémnu agresivitu u nakazených. Emma (Sofia Black-D'Elia) sa však nehodlá zmieriť s tým, že by mohla prísť o svoju rodinu, a rozhodne sa vziať zodpovednosť do vlastných rúk. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Příběh o dvou sestrách, které se nastěhují do Californie, ale chvíli poté je ve městě vyhlášena karanténa z důvodu globálni pandemie způsobené parazitem. Nic jiného není důležité, protože to vše už zde bylo a v mnohem lepším podání. Takže zde máme boj o přežití, rodinná dilemata, utíkání, řev a ne moc nebezpečné nepřátele. Filmů o zombies, virech, parazitech a karanténách máme už dost a když už nějaký nový spatří světlo světa, čekám trošku inovace. Ta bohužel nenastala a já tak zůstávám na podprůměrném hodnocení. Pro ty, kteří jsou už přesyceni těmito filmy tento kousek není. Pro ty, kteří nemají moc nakoukáno nebo nemají co pustit a nechtějí krvavé orgie ani střeva v obýváku je tento film uspokojivá alternativa. Mírné zklamání od tvůrců PA. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

V malém městečku vypukne nákaza, kterou zapříčiňují paraziti a sleduje dvě sestry, okruh lidí, kteří se snaží vyváznout. Docela dobrý námět, který skýtá mnoho nápadů, jak si vyhrát s touto tématikou. Ve výsledku se to podařilo na půl, neboť budovaní nějakého napětí se příliš nedaří. Tvůrci dávají příliš prostoru postavám, vztahům a zbytečným dialogům. Herci ztvárňují sympatické postavy, proto hluchá místa tolik netrápí, ale spíše mrzí to, že naplno nevyužili potenciál. Chybí zde více hororové akce a příliš se nevyužívá boj s infikovanými lidmi. Dvojnásobná škoda, protože vizuál vypadá výborně.......6/10 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Joost a Schulman sa spoločne podieľali na najlepšej časti (III) z mnohopočetnej série Paranormal Activity. Taktiež ju však dokonale skurvili štvrtým pokračovaním, čo im len zriedka ktorý fanúšik hororu dokázal zabudnúť. Moja zvedavosť či napravia svoju reputáciu bola bez hraničná, a tak vynechať "Viral" by bolo priam trestu hodné. No a ako to dopadlo? Zmenili svoj spôsob spracovania (F.F. za "klasiku), žáner (toto je scifi - nie horor), ponechali atmosféru, pridali nejaké tie solídne masky, a tu veškerá paráda končí. Nenudil som sa, no dúfal som v lepší reparát. Nebiť toho hudobného doprovodu počas podaktorých vypätých pasáži, len sťažka by som udelil tretiu hviezdu - 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Několik postav. Paraziti. Nákaza. Ve druhé polovině se film přehoupne v malé komorní drama - boj o život. Mám rád podobné snímky. Slušná kamera, gore umírněné, ale věrohodné, velmi dobrá hudba. Obě sestry se samozřejmě v určitých momentech chovají...na zabití. U Stacey se nakonec divák vysvětlení dočká. Emma svojí paličatostí stále padá jednou nohou do hrobu. Závěr jsem očekával v duchu Noci oživlých mrtvol, ale takhle mi to rovněž vyhovovalo. Masky mutantů slušivé. 3,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po nepříliš záživném úvodu, který drželi nad vodou jen neokoukaní a sympatičtí herci, se film docela rozjel a vyšplhal se až do lehkého nadprůměru. Masky nakažených byly fajn, přibyla i nějaká ta decka krve, ačkoliv jí mohlo být víc a došlo i na napětí či dramatický moment mezi sestrami. Vyhovoval i otevřený závěr, takže u mě vládla docela spokojenost. 65% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městě Tujunga v USA. (willy1)

Reklama

Reklama