Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (256)

Mara97 

všechny recenze uživatele

Šílená kamera, tragické herecké výkony, pochybný scénář. I když občas se najde díl, na který se dá kupodivu dívat a nesmát se v jednom kuse. Já docela chápu, že tvůrci chcou, aby příběhy vypadaly skutečně, ale ne vždy se to povede. Jenže příběhy v reálu nemusejí být ani skutečné, nikde to není potvrzené. Třeba vše pochází z ruky scénáristy, který si svoji kariéru představoval jinak... A když jsem Křižovatky začal sledovat jen proto, abychom mohli další den ve škole vyzdvihovat nejvíc nesmyslné věci a smát se jim, je asi něco špatně. Úplný odpad to tedy rozhodně není, aspoň Křižovatky pobaví, i když to nebyl původní záměr tvůrců. ()

tucnakova odpad!

všechny recenze uživatele

Máte na návštěvě televizně závislou ( a asi i nahluchlou ) tchýni s vytříbeným vkusem a neomylným čuchem na ty největší divácké pecky ?! A zároveň taky v domě jedinou místnost s televizí, z které není úniku, protože právě tam ještě vaření, mytí, praní a věšení ?! Pak víte a chápete, jaký jsem dnes měla večer - ale, TY BRĎO, já doteď tápu, čeho jsem to vlastně byla svědkem ... ! Jak je něco takovýho vůbec možný, lidé dobří ? Uf. ()

Reklama

safety odpad!

všechny recenze uživatele

koukám už na třetí díl, abych to mohla objektivně ohodnotit ....to myslej vážně? jako reality? jako výměna manželek s vypravěčem? proč to hrají tak katastrofálně? jestli to chtěli udělat jako reality, tak by to nemohli takhle hrát okatě a jestli to hrají, proč se tv spokojila s takovými výkony? chápu, že to nejsou asi herci, ale tohle je strašný.. strašný... dobře za Odpad, který to vyneslo - si zaslouží takové hodnocení.. ()

Beawish odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem uvěřil, že tohle je míněno zcela vážně. Kdyby existovalo nějaké panoptikum televizních zrůd, nějaké Ringling Bros. and Barnum & Bailey Freak Show, tenhle "dokument" by v něm měl mít čestné místo. Dokument? Napsal jsem dokument? I já působil věrohodněji, když jsem v šesti letech na vánoční besídce předstíral, že jsem borovice. ()

Košoun odpad!

všechny recenze uživatele

Když si myslíte, že už česká televizní tvorba nemůže klesnout níž, tak v prime time náhodou přepnete na Primu... A něco podobného Křižovatkám života jsem v životě neviděl. Smutný (ale neoriginální) příběh o alkoholické matce zahraný těmi nejhoršími "herci", s amatérskou kamerou, rádoby dokumentárním stylem... Já o tom ani nedokážu psát, všechny ty vzpomínky se vrací... Nejzaslouženější odpad, který jsem tu kdy udělil! Zlaté Prostřeno... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama