Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak pořad mi bohužel TV prima zabila dříve, než mě začal srát, což je div naprosto nevídaný. Téměř vždy mě pořad začne nejdříve srát a velmi brzy poté je z vysílání odstraněn. Vyjímku tvoří pouze ordinace a obdobné sračky, které se v TV drží, přestože mě serou nepopsatelně intenzivně a velmi dlouho. Díky pořadu jsem přišel na chuť Miloši Knorovi, kterého jsem dříve až tolik nemusel. Dále mě velmi bavil Patrik Hezucký, kterého jsem znal už z jeho mrázkovin, které mi natržení bránice nejednou způsobily. Zbytek hostů se dá prohlásit za více či méně zbytečné. Většinu navíc za absolutně nudné a trapné. Moderátor Leošek za moc nestojí, ale to mi bylo podvědomě jasné už před uvedením pořadu. Otázky jsou kolísavě zábavné, kolísavě vtipné a kolísavě obtížné. Takže se stává věcí náhody, jak moc se budete bavit. Když Leoškovi zrovínka všichni odmítnou účast a dostaví se pár kokotů, tak se bavit nebudete bez ohledu na otázky. S ohledem na konkurenční pořady, které jsou debilní většinou hned po prvním dílu, zde zase tak nízké hodnocení zanechat nemohu. Viděl jsem všech (tuším) devět dílů a kdyby byl díl desátý, tak se na něj určitě kouknu taky. Slaboučké 3*. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zatím (po 2 dílech) hodnotím celkem vysoce, protože je to u nás něco úplně novýho a hlavně je to určitej druh humoru, kterej mám hodně rád - slovíčkaření, hraní si s jazykem, se slovama, atd. Samozřejmě dvojka Mareš-Hezucký je už dlouhý roky sehraná, takže by to mělo fungovat dobře. Problém s tím pak budou mít lidi, kteří tuhle dvojici nemusí, anebo ti, kteří tyhle vtípkny nepoberou, protože je prostě baví něco jinýho. Já jsem zatím spokojenej, bavil jsem se. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že Mareš není Fry, Hezucký není Alan, přesto myslím, že pokus o českou mutaci QI nedopadl tak špatně jak se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, že dost záleželo na hostech samotných, ale ve výsledku jsem si u každého dílu zaručeně pobavil. Nejzajímavější hosté: Banášová, Knor, Šmoldas, P. Vydra ()

Casablanca 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl tak zlý, jak jsem se bála! I stopáž příjemná... Otázkou zůstává, jak dlouho budou schopni zachovat kvalitu a nepřesytit diváka... Co mě pobavilo nejvíc? Ředitelství silnic, dál nic... Dodatek: díl věnovaný astronomii se vydařil a zasloužil by hvězdiček víc:-) Dodatek 2: Jakub Kohák mě baví! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama