Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Já ty dva nemám už dávno rád. Ona je stárnoucí zlatokopka a on je směšně se stylizující macho. A ani jeden z nich neumí moc hrát, což v kombinaci s jejich charaktery, které ztvárňují v seriálu (ona hysterická naivka a on cynický blbec), je obzvlášť výživné. Podíval jsem se ve slabé masochistické chvilce na dvě epizody, a přirozeně jsem nečekal, že to bude nějaký výkvět zábavy, ale ta opravdová pokleslost, pod kterou se podepsal Antonín Procházka, je skutečně tristní. Dokážu si představit, že se k téhle sračce všichni dotčení propůjčili pro prachy, ale neumím si představit, že by se za to nestyděli. ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle komediální seriál je docela v pohodě i když chápu, že ti z Prague Pride budou dočista rozhořčení. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Nestojí mi to ani za tech chrchel, který jsem na to chtěl hodit. Je to smutné, vidět herce v takových kravinách. ()

KaZbunda 

všechny recenze uživatele

Nahodou jsem to zahlédl a zdaleka to není takový běs, jak se tu píše. Mile překvapen z jiné polohy Brožové. Ještě tomu dám šanci. ()

Maw odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle přeci nemohl nikdo myslet vážně, to i ze svýho života bych dal dohromady skeče, který by byly mnohem vtipnější než tahle slátanina. ()

Mikel LetsGo 

všechny recenze uživatele

No.. párkrát mně i dokonce trošku nuceně cukl koutek v náznaku křečovitého pousmání a tak tam tu jednu hvězdu šoupnu za sympaťáky Káču a Vášu ;) ()

subic 

všechny recenze uživatele

Karel a Irena, Vašut a Brožová, hodnotím jen tuhle dvojici, ji jsem nikdy moc nemusel, ale jeho mám rád a on je tu velmi zábavný a navíc mi v lecčem připomíná mě. Točilo se 2013-15 a právě ty poslední díly jsou asi nejlepší. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Ano, je to otřesné, ale ne až tak jak jsem čekal. Kvalita jednotlivých skečů neuvěřitelně kolísá, od naprosté trapnosti k povedeným vtípkům. Nemůžu uvěřit, že Brožová může mít i jiný, než ten svůj trpitelský výraz. Tak aspoň něco. 15% ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle má bejt ? Vašut si naleje chlast, Brožovka "Kdes na to vzal ?" , Vašut "Daroval jsem sperma", Brožovka "Ty prase". Trapné dno zábavy. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Opět se ptám, proč Vašut točí a hraje v takové stupiditě. Vtipy nudné, děj nudný a je to jeden velký trapas. Kdy si takové gagy v Tv Bombě byly vtipné, ale toto je přes čáru. Já bych se styděl za to, dát tomu hvězdičku. Nechápu, že Barrandov dá do takové blbiny peníze. Kdyby to neudělali zaměřené jen na Vašuta a brožovou a zabrali tam i další postavy, které se tam objevují, tak to mohlo vypadat jako normální sitcom, takto z toho vznikl další nesmysl(stejně kdopak by se čecha bál) podzimního schématu na Barrandově. ()

Reklama

Reklama