Reklama

Reklama

Cesta krokodýlů

  • Česko Mutantní krokodlaci z bažin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě soupeřivé rodiny z louisianských mokřin musí dát stranou své problémy, aby vyzrály nad novým druhem nesmírně nebezpečného aligátora, který v důsledku chemické havárie zmutoval v monstrózního požírače lidí. V tomto filmu o obrovském tvorovi uvidíte Jordana Hinsona a Victora Webstera. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

anatheman odpad!

všechny recenze uživatele

Tomu pocitu, když se večer vrátíte domů, jste lehce navátí, náhodou zapnete televizi, náhodou vás ovladač dovede k Prima COOL a vzápětí spatříte tento klenot, se naprosto nic nevyrovná! Epic hláška - "Jsem ráda, že si mě chceš vzít, akorát o tom nevím." Pro obdivovatele klenotů typu Sharknado naprostá povinnost! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jako ze začátku hodně vtipnej sranec, ale pak to nějak omrzelo. Vtipných c¨situací je zde spoustu, ale není to tím, že by to bylo záměrně vtipné (a nebo přece jen je?). Efekty jsou opět krásně slabé, postavy se chovají vážně až to bolí, ale to je u těchto filmů klasika. Na takový film musí mít člověk zrovna náladu aby ho dal až do konce, já ho dal a znovu už to vidět nemusím. 15% :) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furste ty mě sereš. Mám tvoje filmy rád ale sem tam hodíš fakt blbou sračku a letos jsi natočil dvě, tohle a Ghost shark. Navíc máš totálně skvělý nápady. Kde jinde uvidíme ducha žraloka který zabíjí lidi nebo v tomhle filmu krokodýli kteří když Vás pokoušou stanete se taky krokodýly? Ano taková reinkarnace vlkodlačin. Je to strašně blbé ale sem tam zábavné, navíc tvůrci věděly že tenhle film je kravina tak sem nacpaly humor který celkem ušel, ale třeba efekty byly šíleně slabé a celý film byl zbytečně dlouhej a nudnej. A to nemluvím o naprosto tragickém konci který musel nudit každého. Ale na druhou stranu o lehce lepší než Ghost shark. ()

F.Sucre odpad!

všechny recenze uživatele

Další dobrota z nočních vysílání Nova Cinema pod názvem "Mutantní krokodlaci z bažin" mi nedala spát. Vlastně se většina filmu odehrává na jednom místě kam lidé jezdí hledat předchozí oběti krokodýlů z bažin. Myslim, že když si namažu na chleba hovna a proložim to šunkou tak ta první věc bude reprezentovat celý film, šunka závěrečné titulky a dvě části chleba jsou filmy Jezero a Nezvratný osud, jehož scénáře se místní tvůrci snaží viditelně napodobit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

- Zkusím je najít, zkusím jim porozumět, aby už nikdo nemusel umírat...uáá! - Chramst! - Doucetteovi a Robichaudovi se nemohou vystát již po dvě stě let. Aby to nebylo málo, tak jejich děti Avery a Dathan jsou do sebe zamilované, takže to vypadá na nešťastný příběh Romea a Julie. Do toho Robichaudovi vyrábějí pálenku podle nové receptury, která se nedaří, a tak ji lijí do močálů. A protože to není pálenka ledajaká, místní aligátoři po ní zmutují ve vražedné bestie. Kromě nadměrné velikosti a červených krků mají schopnost vrhat ostny z konce ocasu podobně, jako to dělají s bodlinami dikobrazi. A ještě jedna věc - pokud sníte jejich maso nebo vás kousnou, změníte se ve stejné potvory - jakési krokodlaky, ale člověk z vás, na rozdíl od vlkodlaků, už nikdy nebude. Na začátku jsou zlikvidováni dva rybáři, posléze obětí přibývá. Zatímco rybář na začátku přijde nejprve o ruku, tak zástupkyně šerifa je přišpendlena ke stromu a ztratí hlavu. Požírání nešťastníků je krvavé a zábavné. Nechybí odkaz na Čelisti v podobě harpuny se splávkem. Řada scén je komických - předhození psa, likvidace filmového štábu, záchrana v bažině nebo závěrečný happyend. S větším rozpočtem a lepšími triky by to mohl být výživný horor... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Baton Rouge a v St. Amant v Lousianě. (rafix)

Reklama

Reklama