foto

David Norona

  • nar. 14.12.1972 (46 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 I Can Only Imagine
2013 Cesta krokodýlů
2011 Tajemná dívka (TV film)
2006 Tenkrát a dnes (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
2000 Cesta krokodýlů
Maggie Moore
The Expendables (TV film)
1996 Twisted
Vánoční výlet paní Santa Clausové (TV film)
1993 Prachy za nic

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Svět X (S01E13)
Extrakce (S01E12)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
The Whole Truth (S02E21)
Tráva (TV seriál)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
One Tree Hill (TV seriál)
Every Breath Is a Bomb (S09E09)
A Rush of Blood to the Head (S09E08)
Last Known Surroundings (S09E07)
další epizody (6)
2011 The Exes (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Šarlatové stuhy (S04E01)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Trpaslík v bahně (S05E07)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
Chapter Fifteen: The Sisterhood of the Traveling Prada (S02E08)
Chapter Fourteen: Let the Games Begin (S02E07)
další epizody (14)
Ochrana svědků (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Laura - týden 8. (S01E36)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E04)
Žralok (TV seriál)
Dr. Laura (S02E04)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Dům na pláži (S03E23)
2004 Century City (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Změna je život (S01E04)
Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede do Mexika (S02E02)
2002 American Dreams (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
Lhář a děvka (S02E11)
Neviditelná žena (S02E05)
další epizody (5)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Kristin (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soukromý život (S01E12)
Bratrství (S01E07)
Otevřená kniha (S01E05)
That's My Bush! (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
1999 Popular (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Bright Ones
2000 Cesta krokodýlů

Režijní filmografie

Filmy

2019 Bright Ones

Producentská filmografie

Filmy

2019 Bright Ones

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace