foto

Victor Webster

  • nar. 7.2.1973 (45 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Calgary do rodiny policisty a kadeřnice a v roce 1986 se celá jeho rodina přestěhovala do San Clemente (CA), kde pak chodil do školy. Victor se zajímal o herectví již od velmi mladých let, účastnil se mnoha školních her a divadelních hodin, aby mu tak pomohly ujasnit si jeho lásku k umění. Přestože nikdy neztratil vášeň pro herectví, zvolil si jít cestou riskantního podnikání a vybudovat si tak svůj vlastní život. Po letech, které působil jako burzovní makléř a pak jako majitel firmy pro dovoz a vývoz se cítil nespokojeně. A to byl zlomový moment, kdy se rozhodl vrátit se ke svému dávnému snu, herectví.

V roce 1998 se přestěhoval do Los Angeles a dostal tak první příležitost zkusit si práci herce. Získal roličku v seriálu SUNSET BEACH stanice NBC. Okamžitě potom následovala role v Emmy oceněném seriálu THE LOT a epizodní role v různých seriálech jako TAK JDE ČAS, V.I.P. či POBŘEŽNÍ HLÍDKA. V roce 2001, přišla první hlavní role a to v Americe celkem oblíbeném seriálu MUTANT X, kde se objevoval po celé tři sezóny. Tímto seriálem na sebe strhl pozornost časopisu People Magazine, který ho vybral do žebříčku „50 vhodných svobodných mládenců“. Pokračuje éra účinkování v epizodních rolích – SEX VE MĚSTĚ, LAS VEGAS: KASINO, ČARODĚJKY a následuje také filmová kariéra bohužel spíše béčkových filmů.

V následujících letech se vrací od účinkování v nepříliš úspěšných filmech k účinkování v naopak velmi úspěšných seriálech – ZA SVITU MĚSÍCE, NCIS: LA, KRIMINÁLKA MIAMI, MYŠLENKY ZLOČINCE, SBĚRATELÉ KOSTÍ, CASTLE NA ZABITÍ, LINCOLN HEIGHTS či remaku slavné MELROSE PLACE. V roce 2009 jsme ho mohli vidět ve filmu NÁHRADNÍCI s Brucem Willisem a v následujícím roce v celkem úspěšné komedii BURNING PALMS. Letos by měl ještě dokončit práci na filmu SCORPION KING: BATTLE FOR REDEMPTION, kde by měl hrát hlavní roli po boku s Ronem Perlmanem a Billy Zanem.

Victor se jako teenager často dostával do problémů kvůli svému pošetilému chování, a tak se ukázalo, že pro něj budou nejlepším rozptýlením bojové sporty, kde může vybít energii. Strávil mnoho let učením a soutěžením a získal tak zkušeností v různých bojových sportech. Osobně je držitelem černého pásku v Tae Kwon Du, kde také dosáhl rekordu ve vítězstvích v těžké váze a stejně tak rekordu mezi amatéry v Kick-boxu.

Pavla "Kikina33" Kinkorová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Homegrown Christmas (TV film)
2017 A Harvest Wedding (TV film)
Home for Christmas (TV film)
Love Blossoms
2016 Francouzská romance (TV film)
2015 Fun Size Horror: Volume One
Král Škorpion: Cesta za mocí
The Magic Stocking (TV film)
2014 Cesta za pomstou
Ledová zkáza (TV film)
2013 Cesta krokodýlů
Embrace of the Vampire
Ross Firestone: The Adventure Begins (amatérský film)
2012 Domácí mazlíček (TV film)
Král Škorpion - Bitva osudu
Project: S.E.R.A.
2011 Lež má krátké nohy
2010 Burning Palms
Idiots
2009 Killer Hair (TV film)
Náhradníci
2008 Heart of a Dragon
2007 Zapomenutá kletba (TV film)
2006 Man vs. Monday
2005 100% blond
Láska na inzerát
2003 Dům naruby
2002 Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 Gangland
2000 Vražda v dámském klubu (TV film)

TV seriály

2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Buried Treasures (S02E05)
Younger (TV seriál)
In the Pink (S04E04)
2016 Rio Heat (TV seriál)
2015 Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (6)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Dropped Soap and a Big Guy on a Throne (S02E18)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
další epizody (11)
2013 Project: SERA (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (13)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
Ve službách FBI (TV seriál)
Natvrdo (S04E09)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Návrat (S04E01)
Odpočítávání (S03E17)
Bomba (S03E16)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vloupačka (S02E20)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Parazit (S05E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt včelí královny (S05E17)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Návrat Sharifa (S04E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nadhazovač snů (S05E13)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Kill Billie (S08E21)
Zrazené a opuštěné (S08E20)
další epizody (7)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Akcie (S06E01)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace