Reklama

Reklama

Golden Time

(seriál)
  • Japonsko Gôruden Taimu (více)
Trailer 2

Epizody(24)

Obsahy(1)

Tada Banri právě nastoupil na univerzitu v Tokiu, aby začal úplně nový život. Nový život je myšlen doslova, protože po určité nehodě na vše z minulosti zapomněl a pamatuje si pouze poslední rok. Hned první den se seznamuje s novým kamarádem (Yanagisawou Mitsuem) a jeho stalker "přítelkyní" (Kagou Koko), kteří jeho život obrátí vzhůru nohama. Jakoby to nestačilo, objeví se tu i někdo z Banriho minulosti, koho miloval, ale nepamatuje si na něj. Navíc si najde přítelkyni, a tak začne řešit dilema, neboť si později pomalu začíná vzpomínat. (DaweForeman)

(více)

Diskuze

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

V nynější fázi bych to nenazval jako komedii, ale poslední 3 díly byly opravdu velmi procítěné a ten poslední... hodně dobrý. Vyšperkovaný vztah, kdy ta holka má naprosto viditelný problém, opravdu se snaží, ale nedá jí to. Týpek má však také problém a snaží se s ním něco dělat. Ostatní problémy nemaj, ale pletou se jim stále do toho :-) Linda je favorit, ano. Ale je to podle mě díky kontrastu s Kouko. Pokud by tam byla hlavní hrdinka nějaká chytrá, příjemná a sympatická, Linda by byla v pozadí, jemná dušička. Tady jí vnímáme jako "favoritku" právě díky nesympatiím a chtíčem zabití Kyouko :-) Alespoň tak je to u mě.

Rozhodně dle mého povedené anime, které stále stoupá a líbí se mi víc a víc. (To jsem ho chtěl na začátku dropnout tak po 3-4 dílech.)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Oproti Toradora, na kterém dělala stejně autorka je tu výrazné zhoršení. Hlavní hrdinka vypadá pěkně a když byla závislá na svém bývalým bylo to i zábavný avšak během pěti dílu se to zhorší a jediná postava kterou jsem si oblíbil byla nakonec Rinda. Není to úplně špatný, Celkově jako komedie je to hodně dobrý.

Reklama

Reklama