Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

kacir 

všechny recenze uživatele

Podstatne lepšie ako Spy s tou odpornou tučnou kravou, ktorej úloha bola totálne nereálna, skôr trápna. Tento chalan mal "pár" kíl navyše, ale držal sa pri zemi a pôsobil na mňa vierohodne. Nebol mi nesympatický, ale aj keby, hodnotím film nie jedinca.. Hoci nechápem, ako môže byť niekto kto nemá ani jedného priateľa.. Film prekvapí miestami peknými dialógmi. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ať žijou předvídatelné komedie. Kaley chválabahu má vlasy a černej svědek je pořízek jak prase. Celkem jasná tuctovka, která určitě neurazí a je na zvednutí nálady jak dělaná. Jedinou vadu na kráse to mělo, že se člověk nesmál od začátku do konce, což bych u komedií předpokládal, protože doprčic vždyť to jsou komedie... No nic tak třeba příště ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Určitě to není nějak převratná komedie, ale jako zábavná oddechovka naprosto plní svůj účel. Na nic jiného si tento film taky ani nehraje. Plusem je obsazení, do kterého se jim povedlo obsadit herce, kteří ke svým rolí tak nějak patří, a také základní premisa, která nekopíruje tisíc filmů před sebou. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Hlavní námět byl sice svym způsobem klišovitej, ale v záplavě romantickejch zápletek působil motiv přátelství jako příjemný zpestření. Jenže se mu tvůrci dostatečně nevěnovali a závěr přímo odflákli, ačkoliv se přímo nabízela příležitost pro nějakej závěrečnej rozhovor Doug-Jimmy, kde by si všechno vyřikali. Nesourodá skupinka svědků pak nabízela možnost vyprodukovat znatelný množství gagů, bohužel jsme se z jejich strany dočkali předevšim "večírkovejch triků" a minimálně na svatbě to mohli rozjet mnohem víc. Nějaký scény už byly natolik crazy, že se jim nešlo příliš smát (ragby s "dědkama"), ale několik jich zase docela pobavilo (rozlučka se svobodou), tři hodně slabý hvězdy. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Kevina Harta a jemu podobné černošské komiky moc nemusím, ale můžu bláznivé komedie vyhnané do nejzaších extrémů. Několik scén se opravdu povedlo, několik zas působí lacině a trapně. Hodně je z toho cítit Sandlerovina, ale jsem moc liný než abych si to ověřoval :-). Každopádně zlatá malina pro Penny, Penny, Penny rozhodně sedí ;-). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama