Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Americká komédia, ktorej námet je zo šablóny, ktorú kúpite aj na tureckom veľtrhu. Ale predsa len zábavnejšia, ako ostatné instantné produkty Made in America, prístupná pre väčšinu planetárnej populácie, obsahujúca občasné emócie, aby sa nepovedalo, že nemá väčšiu výpovednú hodnotu. Stačí? Nie? Tak si zapnite kanál číslo ( ? ) a pozrite sa, aké máme nádherné reklamy. ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová zámořská komedie, která sází na zvrhlé vtípky a mraky narážek či gagů různé kvality. Vtipné scény střídají ty, které film razantně posílají do šedých průměrů a jestli se někdo těšil na Penny z Teorie velkého třesku, tak bude bohužel zklamán. Jedním z mála pozitiv je zde charisma Kevina Harta, které ale také nemá v oblibě úplně každý. Obyčejná ujetá komedie, při které se pořádně zasmějí snad jen Američané. [45%] ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Není to sice úplně na pět hvězd, ale tenhle film byl přesně to, co jsem v danou chvíli potřeboval! Plný mých oblíbených herců, plný perfektních scén. Už dlouho jsem se u nějakého filmu tak nenasmál. Mělo to prostě vše, co mě v danou chvíli činilo happy a já si ho užil do poslední minuty. Žádné otravné natahování a slepá místa, tohle byla prostě jízda od začátku do konce. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Kevina Harta a jemu podobné černošské komiky moc nemusím, ale můžu bláznivé komedie vyhnané do nejzaších extrémů. Několik scén se opravdu povedlo, několik zas působí lacině a trapně. Hodně je z toho cítit Sandlerovina, ale jsem moc liný než abych si to ověřoval :-). Každopádně zlatá malina pro Penny, Penny, Penny rozhodně sedí ;-). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama