Reklama

Reklama

Evan (Lou Taylor Pucci) se nachází v životní krizi. Během krátké doby přišel o oba rodiče, se kterými si byl velmi blízký. V den pohřbu své matky se zaplete do rvačky v baru, kde pracuje, což ho připraví o práci a navíc ho čekají oplétačky se zákonem. Evan se rozhodne před svými problémy utéct a tak odletí do Itálie, kde si po pár dnech začne románek s atraktivní Louise (Nadia Hilker), která ovšem skrývá své temné starodávné tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film s ještě podivnějším koncem. Vlastně hororového se zde nedá chválit vůbec nic, žádné gore, žádná atmosféra, žádné napětí, žádné lekačky, vizuál je taktéž průměrný, ale díky fakt úžasně sexy hlavní hrdince a originalitě jsem neměl naštěstí problémy film dokoukat až do konce a třetí hvězda spíše za jednu malou ukázku hezké transformace, která určitě uchvátí. Potenciál vzhledem k tématu byl daleko výše. 55% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Krásná, lehce Hororová romanťárna s nádhernou italskou atmosférou (zavzpomínal jsem si na Itálii, to byla Evropa ještě v pořádku). Velkým plusem je sympatická hlavní dvojice (herec z Evil Dead). Má to hloubku a jsem rád, že jsem na Spring narazil, tohle zakotví v mé hlavě na dlouhou dobu. Pizza a láhev vína se správnou osobou, zlepší i ten nejposranější den ... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě obyčejné - přirozené a nenucené - seznámení a chození dvou sympatických (v případě té holky také nádherných) lidiček jen pozvolna vykládá karty, protože něco podivného (nelidského?) tu nesedí. Důsledně civilní, pěkně natočená, vymykající se "žánrovka" ztratila body až v dlouze vysvětlující a přespříliš plakátově romantické závěrečné čtvrtině. Lepší 3*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nezávislá romance není žánrem, který bych vyhledával, ale tohle by se mi možná líbilo i kdyby tu nebyl ten hororový nádech. Ústřední dvojice totiž byla nejen sympatická, ale úžasně jí to klapalo. A vydařil se i charakter onoho tajemna. Líbilo se mi, že hlavní hrdinka není nějakou zprofanovanou tajemnou divou, házející hypnotické pohledy, ale úplně obyčejnou holkou, která má problém. Sám jsem byl překvapený, jak mě to bavilo. 80% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne zaujímavý námet mixujúci lovecraftovský horor a antickú tragédiu vo veľmi svojráznom prevedení. Bohužiaľ film okrem nízkeho budgetu (dosť iritujúca digitálna kamera) padá hlavne na scenári, ktorý je plný hrozných dialógov (hlavne tie fuckovačky s britskými turistami) a nedokáže vybudovať komplexné postavy. Ich vzťah má fungovať ako once-in-a-lifetime láska, bohužiaľ nebudí dojem ničoho iného než letnej prímorskej romanci. Čo je strašná škoda, lebo námet je skutočne originálny. Odporúčam radšej inú hororovú romantiku Honeymoon, ktorá má skvelé postavy, fungujúcu chémiu medzi nimi, uveriteľné dialógy a poriadny spád - čiže všetko, čo Spring nemá. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu se natáčela v americkém Los Angeles v Kalifornii. Dalšímí lokace našli filmaři v Itálii, konkrétně ve městech Bari, Polignano a Mare a Conversano. (hansel97)

Reklama

Reklama