Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick učí Jerryho, že musí pracovat rozumněji, ne tvrději. (HBO Max)

Recenze (9)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ne úplně fantastické úvodní epizodě se Rick a Morty vrací do prvotřídní formy. Epizody, které se soustředí na vztah Ricka a Jerryho se mi vždycky líbily a tahle tak činí hodně vynalézavým, svěžím způsobem. Narozdíl od první epizody jsem se prostě konzistentně bavil od začátku do konce. Jerricky mě totálně rozsekal. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třikrát hurá, dvakrát uf a jednou údiv. Nechápu rozhodnutí začít předchozím dílem, který mě skoro přinutil se na seriál vykašlat, když druhý díl dělá přesně to, co se od něj očekává. Není to dokonalé, na to je příliš brzy, neboť pořád tam je patrná absence Mortyho charakteru a Rick to sám neutáhne. Áčkové příběhy navíc s těmi béčkovými vůbec nejdou ruku v ruce, že už mi to začíná působit jako Harmonova sabotáž původního konceptu. Celkově jsem však smířlivější, ale k úplně spokojenosti mám stále daleko. Uvidím příští díl. PS: Po třetím díle jsem si nicméně uvědomil, že jsem spíš projevil prohlubující frustraci nad kolísavou kvalitou a po prvním díle by mi radost udělal jakýkoliv průměr. Jednu hvězdu beru zpět. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě budu opakovat co už tu píší jiní - mnohem povedenější epizoda, než díl první. Co mi nejvíc trhalo uši byl nový hlas Mortyho, který je dle mého zejména v této epizodě znatelně odlišný od Roilandova ztvárnění a i humor mi přijde stále trochu slabší, než u předchozích řad, i tak ale povedená epizoda v klasickém R&M stylu. 75% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama