Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muselo k tomu dojít, ale doufal jsem, že tahle situace nastane později než při sedmé sérii.. Rick a Morty kvalitou klesly. Ano, už v minulosti bylo několik slabších epizod, ale pokaždé je v sérii zase vyvážil dostatečný počet naprosto ikonických. Méně prostoru dostává Jerry, kterého jsem nikdy nebyl fanoušek, i přes jasně specifickou chemii s tchánem Rickem, jenže k němu se přidává i Morty, jenž v prvních epizodách skoro není. Začínám v tom navíc vidět formuli, a to pro kreativní seriál není úplně nejlepší vizitka, když vás najednou už nemůže tolik překvapit. Nejlepší epizoda - Fear No Mort. 70% ()

Langosos 

všechny recenze uživatele

Když jsem se doslechl, že hlavní představitel hlasů naší ústřední dvojce Ricka a Mortyho přestane dabovat Justin Roiland, tak jsem byl ze začátku trochu znepokojený už jen z důvodu jak mám tento seriál rád. Ovšem s postupem času jsem byl docela překvapený co nás čeká v sedmé sérii, která nás měla vracet ke starým kořenům seriálu. A taky že jo, protože sedmá série Ricka a Mortyho je neskutečný granát. Sice hned v prvním průměrném díle jsem si nebyl takřka jistý ALE co se dělo po dobu dalších devíti epizod no tak ty kráso! Dabéři naší dvojce odvedli neskutečně výbornou práci se stvárnění emocí. Humor se dal velmi překvapivě na druhou kolej a spíše co jsem absolutně nečekal, že brutálním tempem série navrátí staré známe postavy a zaměří se na lore. Opravdu nevím co dalšího mám říct, protože mi stále přijde že seriál stojí na svých nohou a furt vymýšlí nové nápady, které dokážou zprostředkovat na výbornou. A nebojím se říct, že tato série patří mezi tu lepší půlku seriálu. Protože to co se dělo hlavně v 5. a 10. epizodě, byl fakt filozofický nářez. 8.5/10. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejslabší řada Ricka a Mortyho, sem tam se ještě objeví nějaký ten záblesk zašlé slávy (kupříkladu díly jako Unmortricken či Mort: Ragnarick), ale zbytek je na hození ručníku do pomyslného seriálového ringu. Největší dno pak seriál (čili nejen tato řada) našel v epizodě Rise of the Numbericons, což byl těžký cringe od začátku do konce. Někde jsem zaslechl, že tvůrci chtějí dát 10 sezón, pokud by se však poslední tři řady měly nést v duchu té sedmé, tak bych fakt prosil, ať přestanou dokud má seriál ještě sem tam nějaký ten světlý moment a uměle to nenatahují jako třeba svého času HIMYM apod. Hodnocení řady na základě průměru jednotlivých epizod: 45% ()

Kajman26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, ve který mě vyloženě sralo koukat na jeden z dílů, tím byla Vzpoura numerikonů. Kvalita šla dolu. Dabing sice i přes odebrání Roilanda super, ale v sérii bylo spoustu nudných dílů. Na druhou stranu polovina dílů byla hodně povedená a některý díly bych zařadil mezi to nejlepší, co seriál nabízí. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série opět přeletěla okolo, jako když něco sledujete z okna autem. Několik dílů bylo heavy a deep (E05, E10), a zbytek, vícero, které působily jako filler, nebo jako variace na totéž z dřívějška. Na stranu odhodím i fakt změny hlavního dabéra a do jisté míry i autora, což mě trápilo asi jen tak dva první díly, které byly celkově kostrbatější, určitá kvalitativní roztěkanost je už přítomná posledních pár sérií, ale i když nabízí Rick a Morty spoustu mdlých epizod, nabízí pak i ty, které jdou naopak do hodně temných oblastí a jsou zase až příliš dobré. Závěr se opět dost povedl, Rick a Morty, znudění už vším strachem, který mohli ve vesmírech vidět se dostanou přes neznámého cizince k díře v podlaze na hajzlech, která je má vystavit jejich největšímu strachu, zatímco Ricka začne díra pomalu užírat a´zabíjet a nevadí mu v téhle realitě uvíznout, protože může konečně být se svou ženou, Morty se pouští do všeho, čeho se bál, bez bázně, aby Ricka zachránil, navedl a zbavil jeho strachu, strachu říct sbohem svojí ženě. Je to dost ostrá epizoda (a spoilovat ji nebudu), která vykupuje i tak asi nejslabší sérii, ale i na slabší sérii tam bylo příliš dobrých věcí a nenudilo mě to. Jak řekne cizinec "Happiness always ends." A je funny, že jsem dnes vstával přesně s touhle myšlenkou, dost jsem přemýšlel nad tím, jak je člověk nucen pushovat a fungovat i přestože není šťastný. A potřebujeme být šťastní? Ne. "We, men, are just not happy, for most of our life we feel miserable. Maybe thats why we die sooner." (...) "(Hagakure): "If you cant function while you are unhappy, you are useless." "Your life should be more tied up to your goals, rather than to you imidiete surroundings." Lidé jsou vyděšení, z toho, že nejsou šťastní, ale o tom je dospívání. (Sam Hyde) ()

Galerie (99)

Zajímavosti (11)

  • Při útěku z boxu napíše Rick krví na zem několik rovnic. Dvě z nich jsou Maxwell-Lorentzovy rovnice v kompaktní relativistické kovariantní formě. (BaBca_)

Reklama

Reklama